MEDIA

Μια νύχτα του Αυγούστου: Συνάντηση με τον φονιά της αδελφής της – Η υπόθεση από το πρώτο επεισόδιο

Η νέα σειρά της ΕΡΤ1, Μια νύχτα του Αυγούστου πραγματοποιεί την πρεμιέρα της την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Μια νύχτα του Αυγούστου: Συνάντηση με τον φονιά του αδελφού της - Η υπόθεση από το πρώτο επεισόδιο
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς Μια νύχτα του Αυγούστου η οποία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βικτόριας Χίσλοπ.

Η σειρά που θα προβάλλεται στην ΕΡΤ1, θα είναι μία έμμεση συνέχεια της «κλασικής» αγαπημένης σειράς «Το νησί» η οποία ήταν επίσης βασισμένη σε βιβλίο της Χίσλοπ.

Σε σενάριο Παναγιώτη Χριστόπουλου και σκηνοθεσία Ζωής Σγουρού ένα άκρως επιτυχημένο καστ συμπληρώνει την παραγωγή η οποία αναμένεται να μπει δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση έχοντας στο πλευρό της το μεγάλο κοινό που άφησε η επιτυχία από «Το νησί».

Το καστ συμπληρώνουν οι: Γιώργος Καραμίχος, Γιάννης Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφίδα, Μαρία Καβογιάννη, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Νούσιας. Μάλιστα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Καραμίχος αποκάλυψε ένα περιστατικό με την Μαρία Καβογιάννη η οποία λύγισε.

Μια νύχτα του Αυγούστου: Αυτή είναι η υπόθεση της σειράς

Πίσω στο 1963, ο Ανδρέας Βανδουλάκης (Γιάννης Στάνκογλου) βρίσκεται καταδικασμένος σε ισόβια μέσα στη φυλακή 6 χρόνια μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, Άννας. Μοναχογιός από εύπορη οικογένεια, είχε τα εφόδια να ζήσει μία καλή ζωή. Όμως η δολοφονία της γυναίκας του αλλάζει τη ζωή.

Τόσα χρόνια δε τον έχει αναζητήσει κανείς όμως ξαφνικά η αδερφή της Άννας, Μαρία (Γιούλικα Σκαφίδα) τον επισκέπτεται εξάπτοντας την περιέργεια του δεσμοφύλακα Ντρετάκη ο οποίος δείχνει ενδιαφέρον για εκείνη.

Ο Ανδρέας ευγνωμονεί τη Μαρία για την επίσκεψη και την παρακαλάει να ξαναπάει. Παράλληλα, ο Μανώλης (Γιώργος Καραμίχος) προσπαθεί να ξαναπάρει στα χέρια του το χαμένο σκουλαρίκι της Άννας η οποία πέθανε για χάρη του.

Η πορεία του όμως μοιάζει επικίνδυνη και αυτοκαταστροφική κάτι το οποίο κάνει τη σπιτονοικοκυρά του, Αγαθή (Μαρία Καβογιάννη) να προσπαθεί να τον σώσει. Ο Μανώλης είναι ένας μυστηριώδης άντρας που υπήρξε η πέτρα του σκανδάλου στον φόνο της Άννας.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτοί είναι πίσω από την έκρηξη – Η Άσπα βοηθά στη σύλληψη του Κώστα

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Τα φτιάχνουν Άρης και Ελπίδα

Exit mobile version