Στον Alpha ένα ρεπορτάζ που έκαναν για τον κορονοϊό, είχε ως αποτέλεσμα ο «Εθνικός Σταρ», να... μετατραπεί σε ερευνήτρια για την πανδημία.

O Alpha είχε ένα ρεπορτάζ για μία Ελληνίδα που έμοιαζε πολύ με τον Ανδρέα Ευαγγελάτο. Έτσι ο «Εθνικός σταρ» μας έγινε... ερευνήτρια από τον κόσμο, για να σατιρίσει την ομοιότητα των δύο ατόμων.

Στον Alpha ένα ρεπορτάζ που έκαναν για τον κορονοϊό, είχε ως αποτέλεσμα να γινει θέμα συζήτησης στο Twitter. Ο λόγος; Η ομοιότητα μιας επιστήμονα με τον Ανδρέα Ευαγγελόπουλο που ειναι γνωστός και σαν «Εθνικός Σταρ».

Πιο συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός σταθμός στην Αθήνα είχε ένα θέμα την κ. Περένα Γκούμα, την Ελληνίδα ερευνήτρια που έφτιαξε το πρώτο τεστ αναπνοής που ανιχνεύει αν ο κορονοϊός έχει προσβάλει κάποιο άτομο σε λίγα δευτερόλεπτα.

Απο ένα τόσο σοβαρό θέμα λοιπόν και απο μια πολύ σημαντική επιστημονική αποκάλυψη με χρώμα ελληνικό που τιμά την πατρίδα μας, οι χρήστες στο Twitter ανέδειξαν την το οτι η συγκεκριμένη ερευνήτρια μοιάζει πολύ με τον αποκαλούμενο «Εθνικό Σταρ». Αυτός είναι ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

Έτσι έγιναν πολλά ποστ που σατίριζαν αυτήν την τρομερή ομοιότητα. Οπότε αυτό το γεγονός μπορεί να επιβεβαιώνει την θεωρία πως για όλους εκεί έξω υπάρχει ένας άνθρωπος που μας μοιάζει πάρα πολύ, ένας σωσίας μας.

Δείτε κάποια από τα Tweets παρακάτω: