MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Αυτός πάει να βιάσει την Γεωργία

Όλες οι νεότερες εξελίξεις στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» από τον ALPHA.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Αυτός πάει να βιάσει την Γεωργία, όπως θα παρακολουθήσουμε από το αγαπημένο σήριαλ του ALPHA.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Σκληρές καταστάσεις στο σήριαλ «Ο παράδεισος των κυριών» που προβάλλεται από το κανάλι του ALPHA. Οπως έχετε ήδη πληροφορηθεί από το Sportime γίνεται χαμός καθώς η Βικτώρια πλασάρει ψεύτικη μάνα στην Αμαλία!

Στη συνέχεια θα βιώσουμε απόπειρα βιασμού από τον Δημητράκη στη Γεωργία! Η σχέση των δύο εξελίσσεται σε όλο και χειρότερη βάζοντας τρομερές δυσκολίες στον επικείμενο γάμο τους. Μάλιστα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» η Γεωργιά θα γλιτώσει πραγματικά στο… παρά πέντε από μια οδυνηρή εμπειρία.

Συγκεκριμένα ο αδελφός της Στέφανος θα τη σώσει από τις άγριες ορέξεις του Δημητράκη που της ρίχνεται και απαιτεί να του δοθεί. Μάλιστα όχι απλά το απαίτησε αλλά προσπάθησε να το πράξει και δια της βίας!

Από εκεί και πέρα ο Αποστόλης απειλεί τον Μάρκο ο οποίος δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, αλλά αντιδρά έντονα όπως θα δούμε. Παράλληλα η Πιπίτσα τον πιέζει ασφυκτικά για να βρει χρήματα ώστε ο γάμος της Γεωργίας με τον Δημτράκη να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Δείτε το τρέιλερ από το νέο επεισόδιο

Exit mobile version