MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Αποστόλης καταγγέλλει την Βικτώρια για την δολοφονία της αδελφής της

Ο Αποστόλης ξεσκεπάζει τη Βικτώρια και τη δραστηριότητά της στη σειρά Ο Παράδεισος των κυριών.

Ο παράδεισος των κύριων επόμενα επεισόδια: Ο Αποστόλης καταγγέλλει την Βικτώρια για την δολοφονία της αδελφής της
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει ο Παράδεισος των κυριών στη συνέχεια καθώς ο Αποστόλης θα βγάλει στη φόρα όλα τα άπλυτα της Βικτώριας.

Η σειρά του Alpha συνεχίζει να καθηλώνει σαρώνοντας την τηλεθέαση. Με το τέλος του πρώτου κύκλου να πλησιάζει η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη των αγαπημένων ηρώων μας.

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Συλλαμβάνεται ο Αποστόλης – Αυτά αποκαλύπτει στην αστυνομία

Η έρευνες για τον θάνατο της Ντέπυς συνεχίζονται. Η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει ότι η γυναίκα είχε ανεύρυσμα στον εγκέφαλο αλλά και ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της εξαιτίας των οποίων προκλήθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο αστυνόμος Γιαμαλής είναι σίγουρος πως η Βικτώρια είναι αυτή που χορηγούσε με ναρκωτικά τη γυναίκα χωρίς να το ξέρει δολοφονώντας την ουσιαστικά. Όμως η μάχη για να βρει αποδεικτικά στοιχεία θα είναι δύσκολη.

Ο Χρηστίδης αποκαλύπτει στον Σωτήρη πως ο Αποστόλης σκότωσε τον Αριστείδη Γερακά που αποδείχθηκε στη συνέχεια πως ήταν ο εξώγαμος γιος του και η αστυνομία καταζητά τον Αποστόλη.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης πηγαίνει μεθυσμένος στο σπίτι από που τον έδιωξαν η Όλγα με τον Πάρη και τους ζητάει να επιστρέψει. Εκεί όμως τον ανακαλύπτει η αστυνομία και τον συλλαμβάνει με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Ο Αποστόλης όμως είναι αποφασισμένος να μην είναι ο μόνος που θα μπει στο φυλακή. Με ένα ξέσπασμα αποκαλύπτει στον Σωτήρη πως η Βικτώρια είναι η αυτή που κρύβεται πίσω από τις παράνομες υιοθεσίες αλλά και όχι μόνο. Καταγγέλλει ότι η Βικτώρια σκότωσε την αδερφή της, Αντιγόνη, ρίχνοντάς την από το μπαλκόνι και πως δεν ήταν αυτοκτονία ο θάνατός της…

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις από τη συνέχεια του «Παραδείσου» αλλά και από όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Δείτε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Αποστόλης – Μπαίνει στην φυλακή για φόνο

Survivor All star spoiler 4/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Exit mobile version