Πέμυ Ζούνη

Η Πέμυ Ζούνη μίλησε για όλους και για όλα. Η αυτοκτονία, ο Τζώρτζογλου και το ελληνικό #metoo.

Η Πέμυ Ζούνη έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου στην ΕΡΤ.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα συναισθήματά της για την επιστροφή στο θέατρο και μίλησε για τη σχέση της με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

«Ήταν με λαχτάρα ένθεν κακείθεν. Και από εμάς και από το κοινό. Αρκετοί φοβήθηκαν αλλά όσοι ήρθαν ήταν σαν να ξαναβρήκαν έναν συγγενή. ήταν καρδιάς πράγματα» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι καλή η σχέση μου με την τηλεόραση σαν θεατής. Δεν έχω δει ούτε τις δικές μου σειρές ούτε από περιέργεια. Ξέρω τι γίνεται στα γυρίσματα γιατί δεν έχω την περιέργεια να δω αν παίχτηκε καλά. Ξέρω από πριν».

Το χαστούκι, που της έδωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο πλαίσιο ενός ρόλου της ράγισε το τύμπανο του αυτιού.

Σχετικά με το ελληνικό #MeToo η Πέμη Ζούνη είπε:

«Ήξερα συμπεριφορές που με θύμωναν και θα τις χαρακτήριζα απαράδεκτες, τα άλλα πραγματικά δεν τα ήξερα, γιατί για να τα ξέρεις πρέπει να είσαι στο στο στενό περιβάλλον των ενδιαφερομένων. Έχω βιώσει βία σε επίπεδο ψυχολογικό αλλά δεν έτυχε να νιώσω ότι δεν μπορώ να αντιδράσω. Καλά έγινε κι έγινε ντόρος γιατί θα φοβούνται οι επίδοξοι θύτες πια λίγο περισσότερο».

Σε ό,τι αφορά την εμπειρία της στην πολιτική δήλωσε:

«Μου το ζήταγαν καιρό και όσο είχα το άλλοθι του ασυμβίβαστου έλεγα “όχι”. Μπαίνοντας είπα να κάνω μερικά από όσα ήθελα στον χώρο του Πολιτισμού. Η απόφασή μου να φύγω ήταν απόφαση λογικής. Δεν αισθάνθηκα προδομένη από το κόμμα μου αναμετριέμαι με τις δικές μου επιλογές» πρόσθεσε.

Επίσης, μίλησε για το τραύμα που της άφησε η πολύκροτη υπόθεση με τη συνεργάτιδά της, την οποία και κατηγόρησε για απάτη που της προκάλεσε ζημία πάνω από 200.000 ευρώ.

«Ήταν άθλιο. Αν δε είχα κοντά μου δικούς μου ανθρώπους και αν δεν είχα τη συνήθεια να μην με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για μένα μπορεί να είχα αυτοκτονήσει. Είναι πολύ μεγάλο αυτό το θέμα. Η λάσπη έπεφτε γενναιόδωρα. Ήταν άγριο πράγμα. Τα μίντια είχαν ανθρωποφαγικές αγριότητες. Σε πιο κλειστό επίπεδο συνάδελφοι ήταν χειρότεροι σε συμπεριφορά. Είναι ένα τραύμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ.

Το τραύμα που δεν θα ξεπεράσω είναι ένας αγαπημένος συνεργάτης που με ήξερε πολύ, αυτός, όταν μου γύρισε την πλάτη και νόμιζε ότι τον εξαπάτησε, ίσως για εμένα ήταν το μεγαλύτερο χαστούκι και από αυτά που συνέβησαν» συμπλήρωσε.