MEDIA

Ραπτόπουλος: Άγριος καυγάς και μπινελίκια με Χατζηνάκο για το πέναλτι στο ΠΑΟΚ-Άρης

Ραπτόπουλος: Επική ήταν η εκπομπή «Μαρμίτα» για το ντέρμπι της Τούμπας, ΠΑΟΚ-Άρης, που «βγήκε» διαδικτυακά από το σπίτι του Βασίλη Χατζηνάκου. Ειδικά στο φινάλε της, Κωστής Ραπτόπουλος και Χατζηνάκος… σκυλοβρίστηκαν με αφορμή το πέναλτι από το οποίο ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ τον Άρη σε 2-2. Ο γνωστός δημοσιογράφος άρχισε να κάνει χοντρή καζούρα στον οπαδό του...

Κωστής Ραπτόπουλος και Χατζηνάκος... σκυλοβρίστηκαν με αφορμή το πέναλτι από το οποίο ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ τον Άρη σε 2-2.
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ραπτόπουλος: Επική ήταν η εκπομπή «Μαρμίτα» για το ντέρμπι της Τούμπας, ΠΑΟΚ-Άρης, που «βγήκε» διαδικτυακά από το σπίτι του Βασίλη Χατζηνάκου.

Ειδικά στο φινάλε της, Κωστής Ραπτόπουλος και Χατζηνάκος… σκυλοβρίστηκαν με αφορμή το πέναλτι από το οποίο ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ τον Άρη σε 2-2.

Ο γνωστός δημοσιογράφος άρχισε να κάνει χοντρή καζούρα στον οπαδό του Άρη, την ώρα που ο τελευταίος… ούρλιαζε ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Μαζί με τον Χατζηνάκο συμφώνησε και ο Μάριος Ασλαμάς πάντως; που επίσης δεν είδε παράβαση.

Νωρίτερα και ειδικότερα στο 0-2 των «κιτρινόμαυρων» από τον Δημήτρη Μάνο, ο Χατζηνάκος είχε πανηγυρίσει έξαλλα.

Στα τελευταία λεπτά όμως και μετά τη μείωση του σκορ στο 1-2, ήταν κυριολεκτικά «σκασμένος». Αποτέλεσμα ήταν να σηκωθεί από την καρέκλα του, να φύγει από το πλάνο και να σχολιάζει από απόσταση καυγαδίζοντας με τον Ραπ!

Ραπτόπουλος: Δείτε παρακάτω όσα ειπώθηκαν στη Μαρμίτα για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

0-1: 30:39
0-2: 1:31:45
1-2 1:48:55
1:54:14: Κερδίζει πέναλτι ο ΠΑΟΚ
2-2: 1:56:20

Exit mobile version