MEDIA

Ραπτόπουλος για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Ο Γκαρσία μιμήθηκε τον Μάντζιο – Δεν κάνει ο Μάνταλος»

Με τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ασχολήθηκε στην τελευταία του ανάλυση ο δημοσιογράφος Κωστής Ραπτόπουλος.  Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0, χάρη σε γκολ από φάουλ του Μουργκ, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Ραπτόπουλος ανέλυσε τη «σκακιέρα» του ΟΑΚΑ. Μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος στάθηκε στην τακτική που ακολούθησε ο...

Με τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ασχολήθηκε στην τελευταία του ανάλυση ο δημοσιογράφος Κωστής Ραπτόπουλος. 
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ασχολήθηκε στην τελευταία του ανάλυση ο δημοσιογράφος Κωστής Ραπτόπουλος. 

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0, χάρη σε γκολ από φάουλ του Μουργκ, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Ραπτόπουλος ανέλυσε τη «σκακιέρα» του ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος στάθηκε στην τακτική που ακολούθησε ο προπονητής του δικεφάλου Πάμπλο Γκαρσία εξηγώντας ότι… μιμήθηκε τον προπονητή του Άρη Άκη Μάντζιο.

«Μου έκανε εντύπωση θετική ότι το μυαλό του Πάμπλο Γκαρσία αρχίζει και παίρνει στροφές. Δηλαδή καλό του κάνει η στροφή.. Ο Ουάρντα ήταν μία από τις τέσσερις εύστοχες αλλαγές του Γκαρσία», είπε χαρακτηριστικά

Επίσης ο «Ραπ», αναφερόμενος στην ΑΕΚ, στάθηκε στον Πέτρο Μάνταλο λέγοντας πως ο 30χρονος μέσος δεν μπορεί να είναι ο αρχηγός που έχει ανάγκη η «Ένωση».

«Θα στο πω κύριε Μελισσανίδη άλλη μια φορά. Οσο έχεις τον Μάνταλο 10άρι η ΑΕΚ θα είναι η ομάδα του Ζαφειρόπουλου. Κακώς του έκανες συμβόλαιο. Διώξτον να πάει στη… Χονολουλού, στην Τανγκανίκα. Βάλε το χέρι στην τσέπη στα 71 σου να πάρεις ένα μεγάλο χαφ δεκάρι. Δεν μπορεί πια ο Μάνταλος»

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Κωστής Ραπτόπουλος μέσα από την εκπομπή «Μαρμίτα» 

Exit mobile version