MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η ανακοίνωση του Παύλου Βρουλάκη που θα τους «παγώσει» όλους

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της συναρπαστικής σειράς του Alpha, Σασμός.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η ανακοίνωση του Παύλου Βρουλάκη που θα τους «παγώσει» όλους
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σασμός επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, Σασμός, με το σίριαλ του Alpha να αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ.

Η τηλεθέαση από την αρχή της σεζόν αποδείχθηκε παιχνίδι αποκλειστικά για έναν με τον Σασμό να είναι το απόλυτο αφεντικό και να σαρώνει τα πάντα στο διάβα του.

Ο δεύτερος κύκλος όμως της σειράς αναμένεται να είναι ακόμη πιο καθηλωτικός και μέσα από το Sportime, έχετε ήδη διαβάσει για  όλα όσα θα δούμε στα πρώτα 7 επεισόδια της σειράς.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η ανακοίνωση του Παύλου Βρουλάκη που θα τους «παγώσει» όλους

Το κεντρικό πρόσωπο των πρώτων επεισοδίων του δεύτερου κύκλου είναι χωρίς αμφισβήτηση ο Παύλος Βρουλάκης, οι αναμνήσεις του οποίου ξυπνούν στο μυαλό του, τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών, και να επισκεφτεί το σπίτι των Σταματάκηδων, ανακοινώνοντας ότι η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει…

Παράλληλα, ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος, την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου.

Τέλος, η Στέλλα μεταφέρει τον Αστέρη στο νοσοκομείο, και εκεί θα ανακαλύψει κάτι που θα τη συνταράξει ενώ η γιαγιά ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν ότι η γιαγιά τα έχει χαμένα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ολική ανατροπή στις μέρες προβολής – Τι έχει συμβεί

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η γιαγιά Ειρήνη ένα βήμα πριν την τρέλα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σταύρος παίρνει μακριά την Αργυρώ από τον Αστέρη – Ανατρέπει τα πάντα η γιαγιά Ειρήνη

 

Exit mobile version