MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η γιαγιά Ειρήνη χτυπάει με μίσος την Καλλιόπη

Δραματικές εξελίξεις στη σειρά Σασμός με τη γιαγιά Ειρήνη και την Καλλιόπη πρωταγωνίστριες.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η γιαγιά Ειρήνη χτυπάει με μίσος την Καλλιόπη
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

O Σασμός θα έχει αποκαλύψεις «φωτιά» στα επόμενα επεισόδια οι οποίες θα φέρουν αντιμέτωπες τη γιαγιά Ειρήνη με την Καλλιόπη. Καλά κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως και φέρνουν ανατροπές.

Η σειρά του Alpha κορυφώνει την αγωνία αλλά και την τηλεθέαση καθώς βαδίζουμε σιγά σιγά στην ολοκλήρωσή της μετά από 3 χρόνια.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η γιαγιά Ειρήνη χτυπάει την Καλλιόπη

Η Καλλιόπη είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη πως ο Αντρέας ευθύνεται για το φόνο του Βασίλη και πως ο ίδιος έστρεψε τα βλέμματα όλων στον Παύλο για να βάλει φωτιά στη βεντέτα.

Η Καλλιόπη δεν κρατάει μυστικά τα νέα και τα λέει στον Παύλο ο οποίος εξοργίζεται. Τόσο με τον Αντρέα και το σχέδιό του όσο και με τη γιαγιά Ειρήνη που ξέρει πράγματα και δε μιλάει. Η Καλλιόπη αποκαλύπτει την αλήθεια και στον Μαθιό και τον Αστέρη οι οποίοι σοκάρονται από τη βόμβα.

Η άφιξη του Ρούσσου στο χωριό φέρνει τρόμο. Ο Παύλος επιτίθεται στη γιαγιά πως τόσο καιρό αν είχε μιλήσει για τη Μαρία Σταματάκη αλλά και για τον Ρούσσο και τον Αντρέα θα είχαν σωθεί ζωές.

Η γιαγιά Ειρήνη αναστατώνεται και πηγαίνει στην εκκλησία να προσευχηθεί. Εκεί όμως τη βρίσκει μια έκπληξη. Η Καλλιόπη είναι εκεί και τις ρίχνει τις δικές της κατηγορίες πως δε θα είχαν χαθεί τόσα άτομα, ακόμη κι ο δικός της γιος ο Μάρκος.

Αυτή η κουβέντα ξεχειλίζει το ποτήρι για τη γιαγιά η οποία επιτίθεται στην Καλλιόπη και την χτυπάει. Ο παππάς βρίσκει έκπληκτος τις δύο γυναίκες να έχουν πιαστεί στα χέρια.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Σε πανικό η Στέλλα μετά από απειλητικό τηλεφώνημα στο Χρήστο

Τηλεθέαση: Άγρια μάχη Survivor με MasterChef

Survivor highlights 20/3: «Το ήξερε και η Δαλάκα, είναι διπροσωπία» – Χαμός με τους Κόκκινους και τους Μπλε!

Exit mobile version