MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μανώλης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Νάντια – Χαμός με Λευτέρη – Θοδώρα για τον Ευθύμη

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις που έρχονται στη σειρά Σασμός στα επόμενα επεισόδια.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Διαβάστε όλες τις εξελίξεις που έρχονται στη σειρά Σασμός στα επόμενα επεισόδια.
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σασμός επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που συνεχίζει με τον δεύτερο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μανώλης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Νάντια – Χαμός με Λευτέρη – Θοδώρα για τον Ευθύμη

Η εξαφάνιση του Σταύρου, μαζί με τον μικρό Πετράκη, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Ο φόβος ότι πίσω από αυτή κρύβονται οι Σταματάκηδες, ως αντίποινα για την απαγωγή του Αστέρη από τον Παύλο, φορτίζει το κλίμα.

Η Στέλλα αποφασίζει να παραιτηθεί από δικηγόρος του Φαρμάκη αλλά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Αστέρης τρέχει να βοηθήσει την Αργυρώ ενώ η Αιμιλία ανακαλύπτει πως ο Παύλος κρατά ζωντανό μέσα του το μίσος για τους Σταματάκηδες.

Η Βασιλική στριμώχνει το Νικηφόρο για να μάθει την αλήθεια για την Τζένη ενώ ο Μανόλης φανερώνει στη Νάντια τα αισθήματά του. Η Θοδώρα προσεγγίζει τον Ευθύμη. Η Νάντια την προειδοποιεί. Ο Λευτέρης το μαθαίνει και εκνευρίζεται για άλλη μια φορά.

Ο Μαθιός με τη Βασιλική μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη και προσπαθούν να συμβουλέψουν τη Τζένη και το Νικηφόρο που έχει μια απρόσμενη στιγμή με τη Νάντια. Η Αργυρώ είναι σε αδιέξοδο καθώς δεν υπάρχει ίχνος του παιδιού και του Σταύρου.

Ο Αντώνης παλεύει να τους εντοπίσει. Η Καλλιόπη αισθάνεται πληγωμένη από τους γιους της και την αγάπη του Αστέρη για την Αργυρώ. Ο Τόλης επιστρέφει στο σπίτι των Σταματάκηδων ενώ ο Μαθιός έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο καφενείο.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Αιμιλία – Λευτέρης στήνουν παγίδα στον Πάνο

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ «ρίχνει σφαλιάρα» στον Παύλο λέγοντας ποιανού είναι το παιδί της

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τηλεφώνημα βόμβα του Παύλου στην Αργυρώ

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

Exit mobile version