MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, να χωρίσει με τον Αστέρη

Τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, «Σασμός» πιο συναρπαστικά από ποτέ!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, να χωρίσει με τον Αστέρη
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σασμός επόμενα επεισόδια: Συνεχίζει να σαρώνει τη τηλεθέαση η σειρά του Alpha, «Σασμός» και το Sportime, πιστό στο ραντεβού του είναι έτοιμο να σας αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη έχει καταφέρει να γίνει το «αφεντικό» στην prime time ζώνη και εμείς φροντίζουμε να μαθαίνετε όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο των εξελίξεων θα είναι ο Μαθιός που αποφασίζει να δώσει τελεσίγραφο στην αδερφή του, την Αργυρώ αναφορικά με την κρυφή σχέση της με τον Αστέρη.

Ο Μαθιός ανακαλύπτει αυτή την παράνομη σχέση και καλεί την Αργυρώ να χωρίσει από τον Αστέρη απειλώντας την για τις συνέπειες που θα έχει, με τον Αστέρη να τα μαθαίνει όλα και να καυγαδίζει άγρια με τον αδερφό του.

Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη κάνει τα πάντα προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό της Ανθούλας στον Άγγελο ενώ η Στέλλα θέλει να πείσει την Άσπα να κάνει πίσω αναφορικά με την μήνυση που έχει υποβάλλει εναντίον του Κώστα.

Παράλληλα, η Καλλιόπη δείχνει να ξεπερνάει το αρχικό σοκ που της προξένησε η είδηση της σχέσης του Μαθιού και της Βασιλικής και σκοπεύει να το αφήσει στην άκρη υπό μερικούς απαράβατους όρους.

Η Σεμίνα θα μιλήσει ανοιχτά στη Θοδώρα για τη σχέση της με τον Πέτρο και μέσω αυτής της συζήτηση θα έρθουν πιο κοντά, όμως όλα θα ανατραπούν μόλις μάθει η Θοδώρα το πρόσωπο που αποτελεί τον μεγάλο έρωτα της Σεμίνας.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» (25/11, 21:00)

Ο Πέτρος βλέπει τον Αστέρη με την Αργυρώ μαζί και γίνεται έξαλλος. Η Μαρίνα προσπαθεί να αποτρέψει τη συμπλοκή, αλλά ο Πέτρος πιάνεται στα χέρια με τον Αστέρη.

Ο Μαθιός γίνεται μάρτυρας του καυγά και πιέζει τον Αστέρη να του πει τον λόγο που τσακώθηκαν.

Τα νέα κυκλοφορούν στο χωριό και ο παπα Μιχάλης ζητά από τον Αντώνη να παρέμβει πριν να είναι αργά.

https://youtu.be/BAvavpwJnyE

 

Exit mobile version