MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός κάνει τα πάντα για να πάει η Αργυρώ στη φυλακή

Ο Σασμός συνεχίζεται σήμερα με νέο επεισόδιο το οποίο θα αλλάξει ολόκληρη την ιστορία για τη συνέχεια.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός κάνει τα πάντα για να πάει η Αργυρώ στη φυλακή
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός κάνει τα πάντα για να πάει η Αργυρώ στη φυλακή
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σασμός επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικά αναμένεται να είναι τα επόμενα επεισόδια της δραματικής ιστορίας αγάπης του Alpha. Όπως δείχνουν τα «Σασμός spoiler» τίποτα δε θα είναι ποτέ το ίδιο μετά το σημερινό επεισόδιο…

Ή τραγική δολοφονία του Πετρή από τον Αστέρη η οποία θα προβληθεί στο σημερινό επεισόδιο θα ρίξει στο μαύρο την οικογένεια των Βρουλάκηδων ενώ η αναζοπύρωση της βεντέτας θα τρομοκρατήσει την οικογένεια των Σταματάκηδων.

Όσα θα ακολουθήσουν μετά από αυτά θα είναι συγκλονιστικά. Η Αργυρώ αναζητά την εκδίκηση για τον φόνο του αδερφού της την ώρα που ο Αστέρης φυγαδεύεται. Ο Μαθιός καταρρέει καθώς αισθάνεται το βάρος της ευθύνης όλων όσων έχουν γίνει να πέφτει πάνω του. Όλα αυτά την ώρα που ο Άγγελος μαθαίνει την αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του.

Η ζωή του Άγγελου ανατρέπεται, όταν ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος ήταν ο πατέρας του. Την ίδια ώρα ο Αστέρης ο οποίος συλλαμβάνεται αρνείται να μιλήσει ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα και κάνει το μέλλον του να μοιάζει ολοένα και πιο σκοτεινό.

Ο Μαθιός από την άλλη έχει το μεγαλύτερο βάρος να σηκώσει: Την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή. Θα πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει;

Μέσα στη δίνη των γεγονότων ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης με τον παπα Μιχάλη. Η σύγκρουσή του με την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόμα πιο μετέωρο. Όμως η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει.

Σασμός: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό, διαλύοντας την οικογένειά του. Ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού. Η Θοδώρα βλέπει ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργη. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού της.

Η Καλλιόπη με τον Μαθιό μεθοδεύουν τη φυγάδευση του Αστέρη μακριά από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Η προσπάθεια της Στέλλας να δώσει ελαφρυντικά για το φονικό, θα φέρει ένταση στη σχέση της με τον Άγγελο.

Ο Μαθιός βασανίζεται από τύψεις, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε μία απόφαση, με απρόβλεπτες συνέπειες, την ίδια ώρα που η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει, και τα όπλα να βγουν απ’ τις θήκες τους…

Exit mobile version