MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος δίνει το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή στην αστυνομία

Μεγάλες ανατροπές φέρνουν τα νέα επεισόδια στη σειρά «Σασμός» του ALPHA.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος δίνει το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή στην αστυνομία, όπως θα παρακολουθήσουμε στο σήριαλ του ALPHA.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σασμός επόμενα επεισόδια: Νέα δεδομένα προκύπτουν στο σήριαλ «Σασμός» του ALPHA προσεχώς. Ήδη έχετε μάθει από το Sportime για το ποιον ενοχοποιεί η Καλλιόπη για το όπλο του Μαθιού.

Στη συνέχεια θα δούμε τη χαρά όλων όταν βλέπουν τη μνήμη του Αντώνη να επανέρχεται. Παράλληλα βλέπουμε τον Ευθύμη να καταρρέει όλο και πιο πολύ, καθώς ούτε οι προσπάθειες της Στέλλας να τον κάνει να ανοιχτεί, έχουν αποτέλεσμα.

Εξάλλου η Καλλιόπη θα υποπέσει σε ένα τραγικό λάθος απέναντι στον Παύλο. Συγκεκριμένα θα του πει ότι το όπλο είναι όντως του Νικολή, στην προσπάθεια να «θολώσει τα νερά» για τον γιο της. Η κίνηση αυτή θα εξοργίσει τον Μαθιό.

Αυτόν που φοβόταν πιο πολύ από όλα ο Μαθιός θα πάρει «σάρκα και οστά», Ο Παύλος αποφασίζει να παραδώσει το όπλο στις Αρχές! Η αλήθεια είναι πιο κοντά από ποτέ στο να αποκαλυφθεί!

Ο Μαιθιός θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να μην φτάσει το όπλο στον Φραγκιαδάκη. Θα τα καταφέρει;

Στο μεταξύ τα πράγματα ανάμεσα σε Θοδώρα και Λευτέρη δείχνουν να ηρεμούν, έως ότου όμως εισβάλλει εκ νέου στη ζωή τους η Έλενα. Στόχος της να μάθει που βρίσκεται ο Οδυσσέας.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο

Exit mobile version