Με δύο συγκλονιστικά επεισόδια, Δευτέρα και Τρίτη 9 Μαΐου (22:30) θα ολοκληρωθεί η σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα» που προβάλλει το Mega Channel.

Με δύο συγκλονιστικά επεισόδια, τη Δευτέρα και την Τρίτη 9 Μαΐου (22:30) θα ολοκληρωθεί η σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα».

Σκοτεινή Θάλασσα: Δυστυχώς η σειρά του Mega Channel που «χτυπάει» υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση φτάνει στο φινάλε της καθώς συμπληρώνονται τα 30 επεισόδια που ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσουν.

Το σίγουρο όμως είναι ότι το σήριαλ «Σκοτεινή Θάλασσα» θα μας αποζημιώσει και με το παραπάνω, καθώς το επεισόδιο 29 και 30 που θα προβληθούν στις 22:30 την ερχόμενη Δευτερά και Τρίτη θα είναι καθηλωτικά.

Επεισόδια τα οποία ο βραβευμένος σκηνοθέτης Γρηγόρης Καραντινάκης και οι σεναριογράφοι Ζαχαρίας Μαυροειδής, Σπύρος Κρίμπαλης και Κωστής Σαμαράς υπόσχονται να είναι γεμάτα αποκαλύψεις και ανατροπές.

Διαβάστε παρακάτω το πώς θα λυθεί το μυστήριο γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης της Άννας, την ώρα που όλο0ι οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με την αλήθεια.

Σκοτεινή Θάλασσα: Τι θα δούμε στα επεισόδια 29 και 30:

«Grail» (Δευτέρα 9 Μαΐου, στις 23:20)
H Σμαρώ και ο Χρήστος μαθαίνουν ότι έχει δοθεί εντολή να σταματήσουν οι έρευνες για την ανακάλυψη του πτώματος της Άννας. Ο Σάκης και ο Βλάσης πηγαίνουν με άγριες διαθέσεις στον Λεωνίδα, θεωρώντας ότι συνδέεται με την εξαφάνιση του Ζήση και της Έλλης. Η Ξένια επισκέπτεται τον Σάββα, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο του Μιχάλη.

Η Ροδιά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Ο Ζήσης με την Έλλη και τον Νίκο κρύβονται στο σπίτι του Θοδωρή, ενός παλιού συμπαίχτη του πρώτου. Η Όλγα καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον Θοδωρή με τη βοήθεια της Λιάνας, όμως ο Σάκης παραμονεύει, κι έτσι μαθαίνει πού κρύβονται ο Ζήσης και η Έλλη. Ο Ηρακλής ανακοινώνει στην οικογένεια ότι οι Γάλλοι έρχονται με επίσημη πρόταση για συνολική εξαγορά της εταιρείας.

Ο Λεωνίδας παρουσιάζει στην Αιμιλία και τη Σμαρώ ένα βίντεο που ενοχοποιεί τον Σάκη και τον Βλάση για τη δολοφονία του Ρώσου. Τα πρωτοπαλίκαρα του Σάκη εντοπίζουν τον Ζήση, την Έλλη και τον Νίκο, που καταφέρνουν να ξεφύγουν. Ο Ζήσης επικοινωνεί με τον Χρήστο και του αποκαλύπτει ένα σημαντικό μυστικό.

Ο Θεμιστοκλής, ο Ηρακλής και η Ξένια πηγαίνουν στο ραντεβού με τους Γάλλους, όπου τους περιμένει μια πολύ μεγάλη έκπληξη.

«Το τέρας που έχεις γίνει» (Τρίτη 10 Μαΐου, στις 23:20)
Η Σμαρώ και η Αντωνία ανακρίνουν τον Βλάση για να μάθουν ποιος είναι ο Εγγλέζος. Ο Βλάσης όμως δεν αποκαλύπτει τίποτα.

Στο μεταξύ, βγαίνει ένταλμα σύλληψης για τον Σάκη. Ο Σάκης συλλαμβάνεται, αλλά εισάγεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί. Η Ξένια συγκρούεται έντονα με τον Θεμιστοκλή και του ζητάει να φύγει και να μην τον ξαναδεί ποτέ. Ο Ηρακλής υποψιάζεται ότι πίσω από όλα κρύβεται ο Θεμιστοκλής, ενώ ο Χρήστος υποψιάζεται τον Ηρακλή.

Στο φινάλε, οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη και η νέμεση έρχεται με αναπάντεχο τρόπο.

Σκοτεινή Θάλασσα: Δείτε παρακάτω το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας (9/5)