MEDIA

Στην Υγεία Μας – Η νέα εκπομπή που θα κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν θα συνεχίσει το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ετοιμάζει ένα νέο τηλεοπτικό εγχείρημα

Σπύρος Παπαδόπουλος
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν θα συνεχίσει το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ετοιμάζει ένα νέο τηλεοπτικό εγχείρημα

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν θα συνεχίσει το «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Όμως του είχε προταθεί ρόλος στο πολύ γνωστό σήριαλ «Άγριες Μέλισσες».

Έτσι υποστήριξαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά. Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά: «Ολοκλήρωσε το στην υγειά μας ρε παιδιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σταματάει από την τηλεόραση.

Θα παρουσιάζει μία καινούργια εκπομπή που θα συνδυάζει μουσική και λόγο. To έχει συζητήσει ήδη με την παραγωγό του, την Βίκυ την Λάσκαρη. Συζητήσεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, προετοιμάζουν ακόμα την πρόταση που θα την καταθέσουν σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η πρόταση θα πάει στο Mega αλλά και στην δημόσια τηλεόραση. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει συνεργαστεί και μάλιστα αρμονικά με την ΕΡΤ και από εδώ και πέρα εξετάζει τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα.

Πέρα από το τραγούδι θα χρησιμοποιήσει και την ικανότητα του να παίρνει επιτυχημένες συνεντεύξεις από τους καλεσμένους του. Δεν θα συνεχίσει με αυτό το νέο εγχείρημα το στον ΣΚΑΪ, καθώς το συμβόλαιο του με τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, πλέον ολοκληρώνεται».

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ποιος ρόλος του είχε προταθεί στις Άγριες Μέλισσες

Super League – Διαιτητές: Κουλμπάκοφ στην Τούμπα, Αρανόφσκι στη Λεωφόρο

ΠΑΟΚ: Έρχονται εκατομμύρια στα ταμεία του!

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Exit mobile version