MEDIA

Super Κατερίνα: Η Ιωάννα Τούνη εισέβαλε στο πλατό

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου αποτελούν το πιο «καυτό» ζευγάρι στην ελληνική σόουμπιζ το τελευταίο διάστημα.

Super Κατερίνα: Η «εκρηκτική» Ιωάννα Τούνη... εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής της και αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το πρώτο διάστημα Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους, ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες το έχουν παραδεχθεί αμφότεροι ότι είναι μαζί. Τόσο μέσα από συνεντεύξεις που έχουν δώσει όσο και από αναρτήσεις στον προσωπικό τους λογαριασμό.

Αυτή τη φορά η Τούνη ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA. Δηλαδή πήγε στην εκπομπή του αγαπημένου της, αφού και ο Αλεξάνδρου είναι μέρος του πανελ!

Μάλιστα από νωρίς σήμερα (13/9) το πρωί, η ίδια, μας είχε ενημερώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι θα βρίσκεται εκεί και μάλιστα ζήτησε και τη γνώμη των διαδικτυακών της φίλων για το τι να φορέσει γι΄αυτή της την εμφάνιση.

Η Ιωάννα Τούνη είπε μεταξύ άλλων όταν έκανε την είσοδό της στο πλατό: «Καλημέρα, τι ωραίο πλατό έχετε φτιάξει!».

«Πέρσι η εκπομπή σου τελείωσε κάπως, μην περιμένεις να ξεκινήσει έτσι. Τελείωσε με μια πρόταση γάμου», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε στην Ιωάννα Τούνη πως γνωρίζει πολλά χρόνια τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όμως πρώτη φορά τον βλέπει τόσο ευτυχισμένο.

Μάλιστα, η επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του My style rocks αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία τους.

Διαβάστε επίσης:
Αλάνις Μόρισετ: «Ήταν όλοι τους παιδόφιλοι»
Big Brother: Ελένη Σπανού – «Πιστεύω ότι ήταν αρκετά άδικη η αποχώρηση μου»
Exit mobile version