MEDIA

Survivor 14/6 αποχώρηση: Spoiler! Αυτός φαβορί για τάκο – Σίγουρα 3 υποψήφιοι!

Χωρίς καμία αμφιβολία υπάρχει και απόψε ξεκάθαρο φαβορί για υποψήφιος προς αποχώρηση και στο δεύτερο συμβούλιο.

Survivor 14/6 αποχώρηση: Χωρίς καμία αμφιβολία υπάρχει και απόψε ξεκάθαρο φαβορί για υποψήφιος προς αποχώρηση και στο δεύτερο συμβούλιο.
Survivor 14/6 αποχώρηση: Spoiler! Αυτός φαβορί για τάκο – Σίγουρα 3 υποψήφιοι!
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Survivor 14/6 αποχώρηση: Παράπονο δεν πρέπει να έχετε. Ένα μικρό teaser σας έδωσα από χθες, στο κείμενο για το ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος μετά τον Μαρτίκα. Διότι, φαβορί υπάρχει για 2ος υποψήφιος στο συμβούλιο της Τρίτης του Survivor. Τα αγωνιστικά κριτήρια «μιλάνε» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η εκκίνηση θα είναι κλασικά με το αγώνισμα για την ατομική ασυλία. Εκεί όπου ο Σπύρος Μαρτίκας θέλει νίκη Τρίτη και Τετάρτη για να μην είναι υποψήφιος. Δεν θα την πάρει. Διότι, αυτός ο παίκτης κερδίζει την 2η ατομική ασυλία. Με άλλα λόγια, πάει για το ρεκόρ ο Professor.

Αν δεν προκύψει κάποια ακόμα βέβαια, οι υποψήφιοι θα είναι τρεις. Και λέμε αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη, μιας και δεν αποκλείεται ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει κάποια ευκαιρία για τον δεύτερο υποψήφιο. Βέβαια, τρεις (μην σας πω και τέσσερις) θα είναι ο υποψήφιοι όπως και να έχει. Διότι, αν υπάρξει κάποιος που θα γλιτώσει, θα δώσει άλλον στη θέση του.

Survivor 14/6 αποχώρηση: Ποιος ο επόμενος;

Ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι οριστικά ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Το ερώτημα είναι άλλο όμως. Ποιος θα είναι μαζί του στον τάκο. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Διαβάστε ποιος θα είναι 2ος υποψήφιος ΕΔΩ

Exit mobile version