MEDIA

Survivor 19/1: Ο Πάνος Καλίδης δήλωσε… Ολυμπιακός και έκανε μια «χαψιά» τον Τριαντάφυλλο!

Ο Πάνος Καλίδης δήλωσε το… φρόνημά του, άλλαξε ομάδα και πήρε τα πάνω του!

Survivor 19/1: Ο Πάνος Καλίδης δήλωσε το… φρόνημά του, άλλαξε ομάδα και πήρε τα πάνω του! ΟΛυμπιακός και... Τριαντάφυλλος!
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Survivor 19/1: Ο Πάνος Καλίδης δήλωσε το… φρόνημά του, άλλαξε ομάδα και πήρε τα πάνω του!

Survivor 19/1

Survivor 19/1: Τελικά το μόνο που ήθελε ο Πάνος Καλίδης στο Survivor ήταν να μην είναι στην ίδια ομάδα με τον Περικλή Κονδυλάτο. Δεν τον ήθελε με τίποτε. Αργός παίκτης ο Πάνος, δεν λέμε. Ωστόσο, είναι τηλεοπτικός ο άτιμος. Σπάμε πλάκα μαζί του κι αυτό μετράει.

Είχε την πλάκα του λοιπόν ο γνωστός τραγουδιστής όταν ήρθε η ώρα για τις ανακοινώσεις των νέων ομάδων. Πάντα με το χαμόγελο και την πλάκα του φρόντισε να κάνει τη διαφορά. Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν τον ρωτάει: «Ποια ομάδα πιστεύεις πως θα σε έχει επιλέξει;», κι αυτή η μεγάλη μορφή, που έχει πάρει για να τρολάρει και να τρολαριστεί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, απαντάει: «Ο Ολυμπιακός!».

Τι να λέμε, μέγιστος. Ανέβηκε δέκα level για την απάντησή του. Όχι επειδή είπε μια ομάδα, απλά. Επειδή απάντησε όπως απάντησε.

Δείτε το βίντεο

Βέβαια, αν δεν κάνω λάθος ο Ολυμπιακός κερδίζει συνέχεια τελευταία έτσι δεν είναι; Μην με μπλέκεται με τα οπαδικά, δεν τα μπορώ. Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός είναι, έδωσε δύναμη στον Καλίδη και αυτός κέρδισε! Στην «τιτανομαχία» με τον Τριαντάφυλλο βγήκε νικητής! Αν ήταν δίπλα δίπλα σε μαγαζί αλήθεια ποιος θα μάζευε τον περισσότερο κόσμο; Ρητορικό το ερώτημα αφού για να ανοίξουν ξανά τα μπουζούκια θα φτάσουμε… 2022!

Magbox για όλα τα αγαπημένα σας παιδικά περιοδικά!

Δείτε την επική μονομαχία Καλίδη – Τριαντάφυλλου

Στο τέλος ο… τρόλερ έκανε και πλακίτσα. Για τη νίκη της ομάδας του.

Exit mobile version