MEDIA

Survivor 29/4: Έτσι κέρδισαν την ασυλία οι άσπροι! (videos)

Οι πληροφορίες που είχαμε έλεγαν πως η άσπρη ομάδα κερδίζει με 2-0 την ασυλία. Επιβεβαιώθηκαν στο έπακρο. Υπάρχει υλικό και μάλιστα πλούσιο από το δεύτερο αγώνισμα.

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Survivor 29/4: Πολλά και διάφορα έγιναν στο επεισόδιο της Κυριακής. Μαζεμένα αφού μέρες τώρα δεν είχαμε εικόνα από τον Άγιο Δομίνικο. Οι πληροφορίες που είχαμε έλεγαν πως η άσπρη ομάδα κερδίζει με 2-0 την ασυλία. Επιβεβαιώθηκαν στο έπακρο. Υπάρχει υλικό και μάλιστα πλούσιο από το δεύτερο αγώνισμα.

Survivor 29/4

Είχαμε δει πως έγινε το 1-0 στο πρώτο αγώνισμα για την ασυλία. Με όλα τα στιγμιότυπα. Τώρα υπάρχει υλικό από την τουρκική τηλεόραση κι από το δεύτερο αγώνισμα. Όπου και σε αυτό νικήτρια αναδείχθηκε η άσπρη ομάδα. Ήταν αυτή που στο τέλος μάλιστα πήγε στο συμβούλιο του νησιού χωρίς να πρέπει να ψηφίσει παίκτες προς αποχώρηση.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1-0

bwin Παίξε νόμιμα στοίχημα με καθημερινές προσφορές!  21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δείτε το πρώτο βίντεο με το πώς ξεκίνησε η αναμέτρηση των δύο ομάδων….

Μικρό το προβάδισμα όσων έφταναν πιο γρήγορα. Όλη η ιστορία ήταν ο τελικός στόχος…

Σχετικά με άλλες αναμετρήσεις δεν υπήρξε μεγάλη ένταση. Οι τόνοι ήταν χαμηλοί…

Survivor 29/4

Στο τέλος έγινε ντέρμπι, με αρκετές νίκες να είναι οριακές…

Η άσπρη ομάδα έκανε όμως το 2-0, στέλνοντας τη μαύρη ομάδα στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσει παίκτες προς αποχώρηση.

bwin Νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι με live streaming* από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου!  21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το συμβούλιο του νησιού ήταν αρκετα επεισοδιακό. Με τη Σουντέ να έχει έντονη κόντρα με την Κατερίνα Δαλάκα. Ο λόγος ήταν πως η Σουντέ ψήφισε την αρχηγό της μαύρης ομάδας.

Game of Thrones: Σου κόβεται η ανάσα

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ τι έγινε στο συμβούλιο του Νησιού και ποιοι δύο Ελληνες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στη bwin!  21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε ένα ακόμα έπαθλο αυτοκινήτου. Το 7ο όπως λέει και ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ που ακολουθεί. Επίσης θα δούμε και την προσπάθεια που θα κάνει η Κατερίνα Δαλάκα να τα βρει με τη Σουντέ. Μάλλον άκαρπη όμως όπως φαίνεται στα πλάνα μας.

Δείτε κι εσείς το τρέιλερ με το επεισόδιο της Δευτέρας

Exit mobile version