MEDIA

Survivor διαρροή 7/4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Ρωτήσαμε, μάθαμε και γνωρίζουμε ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού. Ξέρουμε το οριστικό αποτέλεσμα.

Survivor διαρροή 7/4: Ρωτήσαμε, μάθαμε και ξέρουμε ποιθος κερδίζει. Μπλε ή κόκκινη;
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Survivor διαρροή 7/4: Ρωτήσαμε, μάθαμε και γνωρίζουμε ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού. Ξέρουμε το οριστικό αποτέλεσμα.

Survivor διαρροή 7/4

Survivor διαρροή 7/4: Εδώ είμαστε. Σε ένα ακόμα τελείωμα 4μερου για το Survivor. Εδώ που τα έχουμε πάντα όλα, πρώτοι και με ταχύτητα. Άκρως ενδιαφέρουσα μέρα αυτή που έχουμε μπροστά μας. Σε αρκετά θέματα είναι η αλήθεια.

Διότι θα έχουμε πάλι ένα άκρως εκρηκτικό συμβούλιο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Και όχι μόνο. Διότι οι τόνοι έχουν ανέβει για τα καλά. Ακούγονται εκφράσεις… δυνατές. Που ζορίζουν. Μετά τα συμβούλια επίσης δεν είναι απλό το σκηνικό. Πολλές φορές η παραγωγή επεμβαίνει.

Φυσικά και δεν έχει γίνει κάτι από όσα γράφονται. Διότι είναι τόσος κόσμος γύρω γύρω. Αυτό ωστόσο δεν αναιρεί πως η ατμόσφαιρα είναι κάτι παραπάνω από ηλεκτρισμένη. Δεν είναι τυχαίο που ο Γιώργος Λιανός το λέει συνεχώς. Πως μετά από κάθε συμβούλιο χρειάζεται αρκετή ώρα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποχωρήσουν προς τις παραλίες τους οι παίκτες ειρηνικά. Γίνεται συνεχώς ένας χαμός. Αυτή τη φορά με Αλέξη Παππά και Ηλία Μπόγδανο.

Δείτε τα όσα είπε σήμερα ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης

Με αυτά και με εκείνα η τηλεθέαση έχει πάρει τα πάνω της και πάει. Βέβαια είχαμε μίνι ανατροπούλα στο δυναμικό κοινό την Τρίτη. Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης για Survivor και Masterchef για τα επεισόδια της Τρίτης και θα καταλάβετε. Σταθερά βέβαια βασιλιάς παραμένει το παιχνίδι επιβίωσης. Κάπου βέβαια το παράκαναν με το στοιχείο το ριάλιτι και αυτό βγαίνει εις βάρος τους.

Μπορεί να ευθύνεται βέβαια και το γεγονός πως η αγαπημένη σας Γωγώ άρχισε να ασχολείται και με Masterchef. Δεν έχω τα κονέ που έχω στο Survivor. Σας το λέω για να είμαστε ξηγημένοι. Τα Survivor spoiler είναι το δυνατό μου σημείο. Το Masterchef spoiler είναι ακόμα μια διαδικασία που την επεξεργάζομαι. Θα τη βρω όμως, που θα πάει.

Μιας και είπαμε όμως για ριάλιτι. Βλέπουμε στο trailer του Survivor να συνεχίζεται η κόντρα Τζέημς και Αλέξη Παππά. Θα πάει μακριά αυτή η βαλίτσα. Θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα. Μεγάλο το ενδιαφέρον να δούμε τελικά που το πάει ο Αλέξης. Διότι στο τέλος βρίσκει τον τρόπο να δικαιώνεται.

Δεν μπορώ να πω πως είμαι μαζί του. Πάντα αδυναμία μου είναι οι καλοί παίκτες στα αγωνίσματα. Και ο Τζέημς είναι από τους πολύ καλούς, αν και πλέον ο Σάκης Κατσούλης κάνει σαματά με βάσει τα στατιστικά.

Από το Survivor trailer όμως βλέπουμε και κάτι ακόμα. Έναν περίεργο στίβο μάχης και κυρίως τελικό στόχο. Αυτό με το μπαλάκι που πρέπει οι παίκτες να το κατευθύνουν σωστά. Το θέμα είναι πως ο καιρός δεν είναι σύμμαχός τους. Έχει βροχή και η πίστα γίνεται δύσκολη. Επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας για να επιβεβαιώσουμε όσα σας γράψαμε το ξημέρωμα. Η μπλε ομάδα είναι αυτή που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου. Όπως σας είχαμε πει δεν έχει επικοινωνία απόψε. Λόγω των νέων ομάδων, δεν προλάβαιναν.

Φυσικά το πιο σημαντικό σημείο της βραδιάς είναι ο παίκτης που αποχωρεί. Σας έχουμε ενημερώσει από νωρίς. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης. Μείνετε εδώ για όλα.

Τα σχόλια στο πρωινό

Διαβάστε επίσης

Εκεί κολλάει η απόλυση του Μουρίνιο στην Τότεναμ!

«Σεισμός» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Σε αυτή την ομάδα υπογράφει ο Χάαλαντ!

MasterChef: Ομαδική δοκιμασία με… ένταση, γκρίνια και σαμπάνια! (vid)

Self Tests: Προβλήματα στην πρώτη μέρα διανομής τους στους φαρμακοποιούς

Exit mobile version