MEDIA

Survivor διαρροή spoiler 27/3: Στατιστικά! Με αυτά τα νούμερα πάνε στην Ένωση κόκκινοι και μπλε!

Όλα τα νούμερα και τα ειδικά γραφήματα των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης. Αναλυτικά με τι επιδόσεις πάνε στην ένωση.

Survivor διαρροή spoiler 27/3: Όλα τα νούμερα και τα ειδικά γραφήματα των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης. Με τι επιδόσεις πάνε στην ένωση.
Συντάκτης: Γιώργος Πρίτσος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Survivor διαρροή spoiler 27/3: Όλα τα νούμερα και τα ειδικά γραφήματα των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης. Αναλυτικά με τι επιδόσεις πάνε στην ένωση.

Survivor διαρροή spoiler 27/3

Survivor διαρροή spoiler 27/3: Ώρα για τα ειδικά γραφήματα και νούμερα στο Survivor. Αυτά που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού. Μόνο εδώ, μόνο από τον Γιώργο Πρίτσο και το Sportime.

Την Κυριακή έχουμε την ένωση των δύο ομάδων. Μια διαδικασία που σηματοδοτεί του πέρας της μισής διαδρομής στο Survivor. Μην ανησυχείτε και τα Survivor spoiler είναι σε καλά χέρια. Θα συνεχίσετε να μαθαίνετε τα πάντα από την ιστοσελίδα μας. Με συνέπεια όπως πάντα.

Η τηλεθέαση θα συνεχίσει να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Θα μας έχετε δίπλα για όλα. Είναι καιρός να σπιντάρουμε ακόμα περισσότερα στο παιχνίδι επιβίωσης, διότι τώρα αρχίζει το καλό. Το πολύ καλό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ άλλωστε έρχονται και τα μεγάλα έπαθλα τώρα.

Δείτε το ρεπορτάζ

Πάμε να δούμε και το κείμενο με τα ειδικά γραφήματα. Αυτά που βρίσκετε μόνο εδώ ασφαλώς. Μπορείτε να θυμηθείτε και τα συνολικά στατιστικά του Survivor μετά το τελευταίο αγώνισμα.

Στατιστικά special edition 27/3/2021

Καλησπέρα σας φίλοι μου, σήμερα σας έχω ετοιμάσει 2 ειδικές στήλες για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη αγωνιστικά για το παιχνίδι επιβίωσης που βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Πάμε να δούμε την 1η


Εδώ βλέπουμε τους πιο γρήγορους στα run της πίστας και τι ποσοστό έχουν όταν τερματίζουν πρωτοι.1η θέση για την Καρολίνα Καλύβα και 2η θέση για τον «Spiderman» Ηλία Μπογδανο ενώ την 3αδα πλαισιώνει ο Νίκος Μπαρτζης.

Πάμε να δούμε και τους πιο εύστοχους


Εδώ βλέπουμε τον king Τζέημς να είναι 1ος σε ευστοχία στόχου και να ακολουθεί ο Σάκης Κατσουλης με τρομερά ποσοστά…

Καλύβα Καρολίνα και Ηλίας Μπογδανος προηγούνται από τους Κόκκινους και πλαισιώνουν την 4αδα με τους πιο εύστοχους παίκτες.

Μπορείτε να με βρείτε στο Email: Gpritsos@gmail.com, στo fb: George pritsos και στο Instagram: pritsosg.

Τα λέμε μετά το επεισόδιο της Δευτέρας μιας και την Κυριακή είναι το πάρτυ της ένωσης με πολύ χορό και τραγούδι. Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Ένωσης.

Ο εαυτός τους… 90 μέρες μετά

MasterChef 5 spoiler 27/3: Αυτοί πάνε στον τάκο, ποιος αποχωρεί

Με αυτόν δεν έχει καλές σχέσεις πλέον ο Ολυμπιακός

Ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος έλεγε όσα συμβαίνουν σήμερα πριν από 20 χρόνια!

Exit mobile version