MEDIA

Survivor: Επιτέλους ο Κόρο βρέθηκε με αυτούς που ήθελε τόσο καιρό!

O Γιώργος Κόρομι μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης βρήκε την ευκαιρία να συναντήσει άτομα που ήθελε εδώ και καιρό.

Survivor: O Γιώργος Κόρομι μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης βρήκε την ευκαιρία να συναντήσει άτομα που ήθελε εδώ και καιρό.
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Survivor: O Γιώργος Κόρομι μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης βρήκε την ευκαιρία να συναντήσει άτομα που ήθελε εδώ και καιρό.

Survivor: Όπως γράψαμε ο Σάκης Κατσούλης έτρεξε αμέσως σήμερα το πρωί και έγινε αγνώριστος.

Όλα αυτά μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης που διεξήχθη στο Γαλάτσι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Αντίστοιχα ο ημιτελικός έγινε την Κυριακή 4 Ιουλίου.

Έτσι στις ψηφοφορίες βγήκε πέμπτος ο Γιώργος Ασημακόπουλος, τέταρτος ο Γιώργος Κόρομι, τρίτη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δεύτερος ο Ηλίας Μπόγδανος και πρώτος ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Κόρο μπορεί να μην πέρασε λοιπόν στην τελική τριάδα και να παρακολούθησε τον τελικό χωρίς να είναι μέρος της ψηφοφορίας, όμως αυτό το γεγονός δεν φαίνεται να τον στεναχώρησε τόσο πολύ, καθώς μπόρεσε να δει άτομα που ήθελε για αρκετό καιρό.

Οι παίκτες όταν ήρθαν στην Ελλάδα, δέχθηκαν επίσκεψη από τα πολύ κοντινά τους πρόσωπα και αυτά για σύντομο χρονικό διάστημα.

Οπότε το… έριξε έξω, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φώτο, που μοιράστηκε ο ίδιος με το κοινό, στο διαδίκτυο.

Με την οικογένεια του, φίλους και άλλα άτομα που βρίσκονται κοντά του και δεν τα είχε δει για καιρό με την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο αλλά και λίγες μέρες αφότου γύρισε στην Αθήνα, για την κορύφωση του ριάλιτι επιβίωσης, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor: Τα τρυφερά stories Μαριαλένας – Σάκη – «Της χρωστάω πολλά» (pics)

Copa America 2021: Αργεντινή – Κολομβία 3-2 πεν. (1-1 κ.α.): Ο Μέσι την οδηγεί στην κούπα!

ΒΟΜΒΑ για Χαρδαλιά! Πέρασαν χωρίς έλεγχο 4 μέλη της Φενέρμπαχτσε με πυρετό – Πέντε μέρες μετά πρώτο κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟ

Exit mobile version