MEDIA

Survivor spoiler 9/4: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Μια ισχυρή πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει το Σάββατο το έπαθλο φαγητού στο Survivor. Μπλε ή κόκκινη;

Survivor spoiler 9/4: Μια ισχυρή πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει το Σάββατο το έπαθλο φαγητού στο Survivor. Μπλε ή κόκκινη;
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το Survivor. Πόσο θα επηρεάσει αυτό αγωνιστικά την μπλε ομάδας;
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Survivor spoiler 9/4: Το Σάββατο πλησιάζει και μαζί του και το επεισόδιο, το πρώτο για στη… βδομάδα που λέμε για το Survivor. Τα δεδομένα είναι πλέον διαφορετικά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε. Τι σημαίνει αυτό για το έπαθλο φαγητού;

Αν απομονώσουμε το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι είναι ευχάριστα τα νέα. Η Ευρυδίκη είχε πέσει πάρα πολύ. Σπάνια έφερνε νίκες, ακόμα πιο σπάνια ήταν ανταγωνιστική. Από την άλλη πλευρά, η Ευρυδίκη κρατούσε ισορροπίες και όλοι στην καλύβα την ήθελαν. Αυτό το γεγονός έπαιζε τον ρόλο του και αγωνιστικά.

Ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι η ψυχολογική κατάσταση της κολλητής της Ευρυδίκης. Το να σκάσει βόμβα με τη Βρισηίδα δεν μοιάζει πιθανό σε πρώτη φάση. Ωστόσο, η Βρι θα είναι επηρεασμένη από την απουσία της «μαμάς» της, όπως την έλεγε. Δεν θα είναι απλό. Μην ξεχνάμε επίσης και το πόσο πεσμένος ήταν αγωνιστικά στο τελευταίο αγώνισμα και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Survivor spoiler 9/4: Διάσημοι ή Μαχητές;

Η απουσία της Ευρυδίκης θα ευνοήσει τους μπλε, αλλά μακροπρόθεσμα. Για την ώρα είναι μια κακή απώλεια. Διότι, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παρέμεινε στο παιχνίδι. Από όσα βλέπουμε στο Survivor trailer συνεχίζει να δημιουργεί εντάσεις και δύσκολες καταστάσεις στους συμπαίκτες του. Δεδομένα, δεν φταίει στο 100% ή δεν φταίει μόνο αυτός. Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα και το αυτό. Με άλλα λόγια, αν δεν σε θέλει η ομάδα σου, σχεδόν ολόκληρη, κάπου ευθύνεσαι κι εσύ ο ίδιος. Η αλήθεια είναι πάντως πως φέρνει τηλεθέαση.

Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για μία ακόμα κόκκινη νίκη. Θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη και τέταρτη στα τελευταία πέντα ματς. Οι κόκκινοι είναι αυτοί που κερδίζουν το έπαθλο φαγητού. Αυτή είναι η πρώτη μας πληροφορία. Το οριστικό Survivor spoiler αργά το βράδυ.

Ειδήσεις τώρα

Αυτές οι σειρές πήραν το πράσινο φως για τη νέα σεζόν

Τρομάζει η εικόνα του Σνάιντερ – Νέα απίστευτη φωτογραφία από την αλλαγή στην εμφάνιση του Ολλανδού

Αυτός είναι ο λόγος που η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωνε τα παιδιά της

Το trailer του επεισοδίου του Σαββάτου

Exit mobile version