MEDIA

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος – Σε πόσα δισεκατομμύρια υπολογίζεται η περιουσία του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ!

Σε πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια υπολογίζεται η περιουσία του υιού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλου και της συζύγου του Μαρί Σαντάλ! - Μυθικά ακίνητα στη Νέα Υόρκη

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στα 7 δισεκατομμύρια δολάρια υπολογίζεται η περιουσία του υιού του Παύλου και της συζύγου του Μαρί Σαντάλ!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: «Ζαλίζει» η περιουσία που φέρονται να διαθέτει ο γιος του Παύλος και σύζυγός του Μαρί Σαντάλ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega Channel, αυτή ανέρχεται στα επτά δισεκατομμύρια δολάρια!

Την ώρα που ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ σκέφτονται να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα, έρχονται στην δημοσιότητα πληροφορίες για την οικογενειακή περιουσία που είναι πραγματικά τεράστια.

Ο πεθερός του Παύλου (Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ), όπως και ο πατέρας του, έχει πάθος με την ιστιοπλοΐα ο πατέρας της Μαρί όμως είναι πολύ πιο πλούσιος απο ότι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Κι αυτό καθώς η περιουσία του αποτιμάται σε περισσότερο 7 δισεκατομμύρια δολαρίων που του τα έφεραν η επενδυτική του εταιρεία και τα duty free που έχει. O πεθερός είναι ακόμα μεγαλομέτοχος στην ναυαρχίδα του Παύλου την Ortelius Capital Partners και ο Παύλος εκεί αν και δεν είναι πρίγκιπας παρουσιάζεσαι ως ως πρίγκιπας.

Ο ίδιος έχει ασχοληθεί και με άλλους επενδυτικούς οίκους ενώ στο βιογραφικό του αναφέρει:

Ο διάδοχος Παύλος είναι σύμβουλος επενδύσεων, συνιδρυτής πολλών επενδυτικών ομίλων, συμπεριλαμβανομένων των Brigantine, Ortelius Capital Partners, Ivory Capital Group και Griphon Asset Management.

«Η Ortelius, ένας όμιλος εναλλακτικών επενδύσεων που ειδικεύεται σε αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου και ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, ιδρύθηκε το 2002 από τους Peter DeSorcy και την Αυτού Υψηλότητα Πρίγκιπα Παύλο. Οι εντολείς της εταιρείας έχουν πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση διαφόρων εναλλακτικών επενδυτικών οχημάτων και στη δημιουργία ιδιόκτητων επιχειρήσεων στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών».

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος – Σε πόσα δισεκατομμύρια υπολογίζεται η περιουσία του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ!

Τα σπίτια της οικογένειας έχει παρουσιάσει αναλυτικά ο οικονομικός ταχυδρόμος

Με αυτή την περιουσία δεν είναι περίεργο, πως αυτό το νυφικό έκανε πάνω από 200.000 ευρώ ενώ πάνω από 200.000.000 εκατομμύρια ήταν το γαμήλιο δώρο του πεθερού.

Η Μαρί Σαντάλ συστήνεται ως πριγκίπισσα 

Με τις επιχειρήσεις ασχολείται και η Μαρί Σαντάλ που έχει την δική τους επιχείρηση παιδικών ρούχων και αυτή αυτοπαρουσιάζεται στην ιστοσελίδα της ως πριγκίπισσά και για το μάρκετινγκ χρησιμοποιεί τα social media.

Exit mobile version