MEDIA

The Voice: Ο Μουζουράκης έσωσε με steal την κοπέλα που τον έκανε να «λιώσει»

Η αγωνία «χτύπησε κόκκινο» στο «The Voice» όταν  Κόννα και Παναγιώτης Χριστόπουλος τέθηκαν σε διαδικασία «Steal».

Η αγωνία «χτύπησε κόκκινο» στο «The Voice» όταν  Κόννα και Παναγιώτης Χριστόπουλος τέθηκαν σε διαδικασία «Steal». Ο Μουζουράκης έδωσε τη λύση.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το «The Voice» έχει φτάσει στον τρίτο γύρο των νοκ-άουτ και πλέον ακόμη κι αν είσαι μεγάλο ταλέντο κινδυνεύεις να βρεθείς εκτός από τον μουσικό διαγωνισμό του SKAI. Αυτό συνέβη και στο επεισόδιο της Κυριακής (14/11).

Έτσι Κόννα και Παναγιώτης Χριστόπουλος πέρασαν από την αγχωτική διαδικασία του «Steal» προκειμένου κάποιος κόουτς να πατήσει το κουμπί του και να σώσει έναν εκ των δύο.

Η Κόννα τραγούδησε το «Nobody’s perfect», ενώ ο Παναγιώτης το «Δεν φοβήθηκα» βάζοντας αμφότεροι δύσκολα στους κόους του The Voice.

Με την «κλεψύδρα» για το «Steal» να κινδυνεύει να αδειάσει ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε τη λύση! Πάτησε το buzzer και ο Σάκης Ρουβάς που τον είδε σκεπτικό του αναρωτήθηκε «Το σκέφτεσαι;».

Τελικά ο Μουζουράκης έκανε χρήση του «Steal» σώζοντας την Κόννα! Η νεαρή κ0πέλα εμφανώς σαστισμένη από την εξέλιξη κατάφερε να… ψελλίσει «Εεευχαριστώ πολύ!».

Έτσι βρέθηκε σε νέα ομάδα, αυτή του Πάνου Μουζουράκη και μόλις ο παρουσιαστής του The Voice Γιώργος Λιανός της έδωσε το «σύνθημα» εκείνη έτρεξε να τον αγκαλιάσει!

«Μπράβο Κόννα, μπράβο, συγχαρητήρια», αναφώνησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ ο Μουζουράκης είπε στην όμορφη κοπέλα: «Ήσουν εντυπωσιακή, ήσουν πάρα πολύ καλή, μπράβο κούκλα μου».

Έτσι από το μουσικό διαγωνισμό του ΣΚΑΪ αποχώρησε τελικά ο Παναγιώτης Χριστόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε άπαντες για την εμπειρία που έζησε όλο το προηγούμενο διάστημα:

The Voice: Δείτε παρακάτω τι συνέβη με την Κόννα

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: J2US ή The Voice; Ποιο πρόγραμμα κατέκτησε την πρωτιά;

Exit mobile version