×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Φιέστα με Σπάρτη, «βγαίνουν» τα διαρκείας στον ΟΦΗ


Κώστας Λάππας

Φιέστα με Σπάρτη, «βγαίνουν» τα διαρκείας στον ΟΦΗ


Η ΠΑΕ κατέθεσε την Τρίτη 15/5 στην επιτροπή επιτήρησης τον φάκελο με τα απαιτούμενα έγγραφα, προκειμένου να περάσουν το δεύτερο στάδιο. Οι Κρητικοί είναι σίγουροι πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, σε αντίθεση με το τρίτο και τελευταίο στάδιο. Εκεί όπου θα κριθεί η συμμετοχή του συλλόγου στη Super League.

Στα πλαίσια αυτά, οι άνθρωποι της διοίκησης προσπαθούν με συντονισμένες κινήσεις να συγκεντρώσουν χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ και θα «κλείσουν» τρύπες, εν όψει του προγραμματισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τη Σπάρτη, στις 27 Μαΐου στο «Γεντί Κουλέ» θα γίνει μια μορφή φιέστας για την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

«Στο παιχνίδι αυτό δεν θα πρέπει να πέφτει ούτε καρφίτσα και ο κόσμος του ΟΦΗ να γεμίσει το γήπεδο», τονίζει στην ανακοίνωση της η διοίκηση, δείγμα της ανάγκης εισροής χρημάτων.

Επίσης, το Δ.Σ. αποφάσισε να ξεκινήσει άμεσα η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα περίοδο, προκειμένου η ομάδα να εισπράξει άμεσα έσοδα. Έχει γίνει μια σχετική προεργασία και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι νέες τιμές. Θα υπάρξουν εκπτώσεις σε όσους σπεύσουν να τα προμηθευτούν μέχρι τις 10 Ιουνίου.

«Η ομάδα χρειάζεται έσοδα το επόμενο τρίμηνο, μέχρι να ξεκινήσει να εισπράττει έσοδα από την συμμετοχή της στην Σούπερ Λίγκ» είναι το κεντρικό μήνυμα που αναδείχθηκε από τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

* Το Δ.Σ. ασχολήθηκε ακόμη και θέματα χορηγιών και προγραμματισμού εσόδων για τη νέα περίοδο.

* Άμεσα θα γίνει μια συνεδρίαση με την παρουσία επιτροπής του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τις δυο διοικήσεις.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras