×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΟΦΗ: Εκδικάστηκε η προσφυγή του Ταυλαρίδη – Παρών ο Μπούσης


Κώστας Παπαδόπουλος

ΟΦΗ: Εκδικάστηκε η προσφυγή του Ταυλαρίδη – Παρών ο Μπούσης


Για παλιές αμαρτίες τρέχει ο ΟΦΗ με τον Στάθη Ταυλαρίδη να έχει καταθέσει προσφυγή για οφειλόμενα προηγούμενων ετών.

Την Τρίτη (29/9) πραγματοποιήθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζητάει 66.000 ευρώ για τη σεζόν 2011-12, όταν αγωνιζόταν στον ΟΦΗ. Αρχικά η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν προγραμματισμένη για τις 14 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, πήρε αναβολή λίγων ημερών.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα το νομικό επιτελείο των Κρητικών είχε τον χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα. Ο Ταυλαρίδης είχε κάνει αρχικά προσφυγή μετά το τέλος της προαναφερθείσας σεζόν. Τότε ζητούσε 126.000 ευρώ. Τα 66.000 ευρώ είναι το ποσό που είχε μείνει ως υπόλοιπο το 2015, όταν διαλύθηκε η ΠΑΕ και υποβιβάστηκε ο ΟΦΗ στη Γ’ Εθνική.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως το παρών στην εκδίκαση έδωσε ο Μιχάλης Μπούσης. Αν μη τι άλλο αυτό δείχνει τη σημασία που δίνουν στο κλαμπ στη συγκεκριμένη υπόθεση. Παρόντες ήταν ακόμα ο Ηλίας Πουρσανίδης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, ενώ οι Ιάσωνας Παπαστεφανάκης και Αργύρης Λίβας ήταν οι δικηγόροι των «ασπρόμαυρων». Τέλος, πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του ΟΦΗ έκανε η Super League 1 μέσω του νομικού της συμβούλου Γιάννη Οικονομάκη.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ