×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΟΦΗ: Ξεκαθαρίζει η παραμονή του Νέιρα


Ελάχιστοι είναι οι παίκτες για τους οποίους ακόμη δεν έχει γίνει η τελική κουβέντα στον ΟΦΗ και σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Χουάν Νέιρα.

Στην ομάδα εκτιμούν όσα προσέφερε και θα ήθελαν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους, ωστόσο υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι τη συμφωνία.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά θα πρέπει να γίνει και η τελική επαφή μεταξύ του παίκτη και της ΠΑΕ.

Πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι μπορεί να τέλειωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ μετά και τον αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά, αλλά ο Νέιρα δεν έχει φύγει από το Ηράκλειο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύεται τον εξαιρετικό καιρό που έχει τις τελευταίες μέρες στην Κρήτη και παραμένει στο Ηράκλειο για διακοπές.

Μένει να φανεί πάντως, αν η κρητική ομάδα σκοπεύει να εκμεταλλευτεί αυτή την εξέλιξη και την παράταση της παραμονής του Νέιρα για να προσεγγίσει τον Αργεντινό.

Παράλληλα, βέβαια τρέχουν και όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη νέα χρονιά. Άλλωστε η διοίκηση έχει θέσει ως στόχο να αλλάξει συνολικά η εικόνα της ομάδας.

Γενικότερα να γυρίσει σελίδα και να μην χρειαστεί ξανά στο μέλλον να μάχεται για την παραμονή, αλλά για μία θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τα… σημαντικά αναμένονται με την επιστροφή του Γιώργου Σαμαρά από την Αμερική και τις συναντήσεις με τον Μιχάλη Μπούση.

Το προπονητικό επιτελείο έχει καταρτίσει μία πρώτη λίστα σχετικά με τις ανάγκες της ομάδας και αναμένονται οι εξελίξεις.

Επιπλέον όμως θα γίνουν και αποχωρήσεις, αφού στον «αέρα» παραμένουν οι Στρέζος, Ποτουρίδης και Δερμιτζάκης και δύσκολα θα μείνει κάποιος εξ αυτών.


Τελευταία Νέα