ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: Αυτά θέλει να βλέπει από τους παίκτες

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει και τον τσαμπουκά που ήθελε να έχουν οι παίκτες του. Κάτι που ζητούσε από τους παίκτες του, το τελευταίο διάστημα στο Ρέντη. Το θέμα για τους «ερυθρόλευκους» δεν είναι να βγάλουν μόνο την ποιότητα τους, στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά και να δείξουν...
Μαρτίνς: Αυτά θέλει να βλέπει από τους παίκτες

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει και τον τσαμπουκά που ήθελε να έχουν οι παίκτες του.

Κάτι που ζητούσε από τους παίκτες του, το τελευταίο διάστημα στο Ρέντη.

Το θέμα για τους «ερυθρόλευκους» δεν είναι να βγάλουν μόνο την ποιότητα τους, στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά και να δείξουν τον απαιτούμενο δυναμισμό.

Αυτό ήταν ένα από τα σημεία κλειδιά της νίκης του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αυτό ζητούσε και η συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού ναι μεν και ο Άρης είναι ποιοτική ομάδα, αλλά έβγαλε κι εκείνος τον δυναμισμό του.

Γιατί και ο Ολυμπιακός ήταν soft στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του. Ο Μαρτίνς είχε να λέει στους παίκτες για το πάθος που έδειξαν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τέσσερα περισσότερα φάουλ από τους αντιπάλους τους. Είχαν 19 έναντι 15. Επίσης πήραν τέσσερις κίτρινες κάρτες, έναντι τριών των γηπεδούχων.

Γενικά έκαναν ένα σκληρό παιχνίδι δείχνοντας το πόσο ήθελαν να πάρουν τη νίκη, αλλά και να επιβάλουν τον δικό τους νόμο.

Κάτι που συζήτησε και με τους συνεργάτες του. Πέραν της συγκεκριμένης διαπίστωσης η νίκη κόντρα στον Άρη αποτελεί και το μεγάλο πάτημα για να μπορέσει να πάρει η ομάδα μια νέα ώθηση.

Να κάνει μια επανεκκίνηση γιατί τόσο κόντρα στον ΟΦΗ, όσο και απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, υπήρξαν ανησυχητικά σημάδια. Οι παίκτες αντέδρασαν και πλέον πρέπει να πατήσουν σε αυτό που ξεκίνησαν να «χτίζουν» από την Θεσσαλονίκη.

Ολυμπιακός: Ξεκούραση και το μυαλό στην Ντουντελάνζ

Γκιλιέρμε: «Να γίνω μέρος της μεγάλης ιστορίας του Ολυμπιακού»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρτίνς: Αυτά θέλει να βλέπει από τους παίκτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!