ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όποτε θέλει, παίρνει Γκερέρο!

Στη διακριτική ευχέρεια του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση του Ισπανού επιθετικού, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr.
Όποτε θέλει, παίρνει Γκερέρο!

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει σοβαρή κουβέντα με την πλευρά του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και είναι στο χέρι του να αποκτήσει τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Λεγανές!

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο διαπραγματεύεται την επέκταση της συνεργασίας του με τη Λεγανές για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια, όπως γράφει η «Marca», αλλά οι πληροφορίες του Sportime.gr αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός όχι μόνο παρακολουθεί την περίπτωση, αλλά είναι και στη διακριτική του ευχέρεια να τελειώσει την υπόθεση και να αποκτήσει τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν με 4 γκολ και τρεις ασίστ σε 22 αγώνες στην Primera Division. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο παίκτης είναι «κλεισμένος» εδώ και μία εβδομάδα!

Ο 28χρονος (12/7/1990) αγωνίζεται ως φουνταριστός και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει τις καλύτερες συστάσεις από τον Χουάνχο Λορένθο, ο οποίος εργάζεται ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ στην ομάδα της Μαδρίτης και παλαιότερα κατείχε το ίδιο πόστο στον Ολυμπιακό. Ο Γκερέρο δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Λεγανές, καθώς περιμένει την τελική ειδοποίηση του Ολυμπιακού προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει.

Ο Γκερέρο δεν προορίζεται για βασικός, αλλά μπορεί να προσφέρει ως εναλλακτική επιλογή για τη γραμμή κρούσης και αν ο Ολυμπιακός το αποφασίσει οριστικά, τότε θα τον ντύσει με συνοπτικές διαδικασίες στα «ερυθρόλευκα». Οι Πειραιώτες έχουν στο περίμενε τον Ισπανό κυνηγό, το κασέ του οποίου, αν τελικά υπογράψει στον Ολυμπιακό, θα φτάνει τις 400.000 ευρώ ετησίως.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όποτε θέλει, παίρνει Γκερέρο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…