Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς ήταν ένας από τους νεαρούς παίκτες που κράτησαν όρθιο τον Ολυμπιακό απέναντι στη Νέφτσι με μια αρκετά ώριμη εμφάνιση.

Ο νεαρός Σέρβος αμυντικό τράβηξε αρκετά βλέμματα με την απόδοσή του κόντρα στους Αζέρους. Υπήρξαν στιγμές μάλιστα που δέσποζε στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι από την πλευρά του οι Αζέροι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τόσο όσο από την πλευρά του Ανδρούτσου.

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς μίλησε στην κάμερα του MEGA και περιέγραψε τα συναισθήματά του για τη νίκη επί της Νέφτσι:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα απόψε. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη. Στον Ολυμπιακό είναι υποχρέωσή μας να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και ελπίζουμε να φέρουμε την πρόκριση από το Μπακού»

Για τη χρησιμοποίησή του σε δύο διαφορετικές θέσεις:

«Στον Ολυμπιακό κάθε παίκτης πρέπει να είναι έτοιμος να παίξει. Στο ποδόσφαιρο άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να αγωνιστείς. Απόψε είχαμε πολλά προβλήματα, πολλοί παίκτες απουσίασαν και έπρεπε εμείς από την πλευρά μας να είμαστε σε ετοιμότητα και να βοηθήσουμε.»

Για το ελληνικό τατουάζ που έχει στο χέρι του:

«Νιώθω ότι είμαι μαχητής και γι’αυτό το έκανα. Όταν ήμουν μικρός έβλεπα πολλές ταινίες με ελληνική ιστορία και γι’αυτό έκανα τον Λεωνίδα τον οποίο θαυμάζω ως προσωπικότητα.»

 

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Νέφτσι: Αποβολή και για την Νέφτσι (vid)

Ολυμπιακός – Νέφτσι 1-0: Ωραίος και μοιραίος ο Καμαρά σε ματς ειδικών συνθηκών! (vids)

UEFA Ranking Ελλάδα: Ξεκίνημα με το δεξί