×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Μεγάλη προσοχή για να μην… κλείσει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»


    Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ολυμπιακός: Μεγάλη προσοχή για να μην… κλείσει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»


Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πρέπει να είναι συγκρατημένοι στο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου, την Πέμπτη (14/2, 19:55), καθώς ενδεχόμενη εισβολή στον αγωνιστικό χώρο θα επιφέρει αυτόματα ποινή αποκλεισμού της έδρας.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, αλλά με αναστολή δύο ετών (και πρόστιμο 90.000 ευρώ), για την εισβολή των οπαδών του στη νίκη-πρόκριση επί της Μίλαν. Η είσοδος των φίλων της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο είχε πανηγυρικό χαρακτήρα και δεν πειράχθηκε κανείς αντίπαλος, αλλά η UEFA είναι αυστηρή σε τέτοιου είδους θέματα. Για αυτό και ο αγώνας με την Ντιναμό Κιέβου, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου ο Ολυμπιακός να μη στερηθεί τον κόσμο του σε περίπτωση που προκριθεί στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Στο περιθώριο της σημερινής (12/20 συνάντησης των «ερυθρόλευκων» με τους υπεύθυνους ασφαλείας της UEFA, οι εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ξεκαθάρισαν πως υπάρχει κίνδυνος να «κλείσει» το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αν, έστω και ένας φίλαθλος, εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα και για να πανηγυρίσει. Αυτόματα, ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί με κλείσιμο της έδρας του για μία αγωνιστική. Οι Πειραιώτες είναι υπότροποι και έχουν ανάγκη τον κόσμο τους σε αυτό το υπέροχο ευρωπαϊκό ταξίδι. Οπότε, μόνο φωνή, στήριξη, και προστασία της ομάδας.


Τελευταία Νέα