×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Euroleague για Ολυμπιακό: «Δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν η ομάδα προχωρήσει μακριά»


Μαντώ Καψάλη

Euroleague για Ολυμπιακό: «Δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν η ομάδα προχωρήσει μακριά»


Η Euroleague παρουσίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της την ανάλυση του Ολυμπιακού της νέας σεζόν και τονιζόταν ότι δεν θα είναι έκπληξη αν η ομάδα φτάσει πέρα από τα πλέι οφ, ενώ έκανε ειδική μνεία στον ρόλο που πρέπει να έχει ο Σλούκας.

Στην «ακτινογραφία» του συλλόγου η Euroleague, τονιζόταν ότι ο Ολυμπιακός έχει προσωπικότητες που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε περίσταση. Εχει βάθος που επιτρέπει στον Γιώργο Μπαρτζώκα να παίζει με κάθε σχήμα, «κοντό», «γρήγορο», «ψηλό».

Μπορεί να παίξει άμυνα, να σουτάρει καλά. Η ομάδα έχει βάθος, ισορροπία, πείρα, πείνα, αθλητικότητα και σουτ.

Το κομμάτι έκανε λόγο και για το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός και τονιζόταν: «Ο στόχος πρέπει να είναι η επιστροφή στα πλέι-οφ, αλλά δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν η ομάδα προχωρήσει μακριά στην διοργάνωση».

Ειδική αναφορά γινόταν φυσικά και στο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Κώστα Σλούκα.

Το κείμενο ανέφερε για τον στόχο που πρέπει να έχει φέτος ο «Σλούκι Λουκ»: «Ο Σλούκας θα έχει διαφορετικό status στον Ολυμπιακό, σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα. Θα τον βοηθήσει η παρουσία ενός προπονητή και αρκετών παικτών με τους οποίους έχει συνυπάρξει στο παρελθόν, ένα supporting cast με καλούς σουτέρ και η στήριξη των φιλάθλων. Για να φτάσει ο Ολυμπιακός στο καλύτερο επίπεδό του, ο Σλούκας πρέπει να ανταποκριθεί στον ρόλο του πόιντ γκαρντ και να βοηθήσει τους υπόλοιπους γύρω του, ώστε να γίνουν καλύτεροι».

Στο κομμάτι υπήρχαν φυσικά αναφορές και για τους Σπανούλη και Πρίντεζη. Ειδικά για τον «V-Span» τονιζόταν: «Έδειξε και πέρσι ότι έχει ακόμα πολύ βενζίνη στο ρεζερβουάρ».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Τελευταία Νέα