ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Λάνγκφορντ, νοκ άουτ από το ντέρμπι

Ο Κιθ Λάνγκφορντ υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό του, στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από το ντέρμπι της Κυριακής (23/12, 21:00) με την ΑΕΚ. Η κατάσταση του Αμερικανού γκαρντ θα επανεκτιμάται ημέρα με την ημέρα. Νοκ άουτ από το ντέρμπι αναμένεται να τεθεί και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο...
Παναθηναϊκός: Θλάση ο Λάνγκφορντ, νοκ άουτ από το ντέρμπι

Ο Κιθ Λάνγκφορντ υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό του, στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από το ντέρμπι της Κυριακής (23/12, 21:00) με την ΑΕΚ.

Η κατάσταση του Αμερικανού γκαρντ θα επανεκτιμάται ημέρα με την ημέρα.

Νοκ άουτ από το ντέρμπι αναμένεται να τεθεί και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος  εξακολουθεί να πονάει στον καρπό του δεξιού χεριού και δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο (22/12).

Η αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ έχει οριστεί ως η «Γιορτή του Παδιού», με την είσοδο των πιτσιρικάδων να τιμάται στο 1 ευρώ.

Παράλληλα, στο ΟΑΚΑ θα υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις και δρώμενα για τα παιδιά.

Να μπει ένα τέλος στην… παράνοια!

Ο… χειρότερος Παναθηναϊκός στην Euroleague (graph)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Θλάση ο Λάνγκφορντ, νοκ άουτ από το ντέρμπι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.