ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» ο Κιλπάτρικ

Ο Σον Κιλπάτρικ είναι πλέον πολύ κοντά στην μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, μιας και τα ξημερώματα υπήρξε ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα. Ο 29χρονος Αμερικανός φαίνεται να συμφώνησε με την προσφορά των πρωταθλητών Ελλάδας, παρότι η υπόθεση αρχικά οδηγούνταν σε..ναυάγιο. Στις επόμενες ώρες αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις, με το «τριφύλλι» πάντως να είναι αισιόδοξο για...
Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» ο Κιλπάτρικ

Ο Σον Κιλπάτρικ είναι πλέον πολύ κοντά στην μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, μιας και τα ξημερώματα υπήρξε ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα.

Ο 29χρονος Αμερικανός φαίνεται να συμφώνησε με την προσφορά των πρωταθλητών Ελλάδας, παρότι η υπόθεση αρχικά οδηγούνταν σε..ναυάγιο. Στις επόμενες ώρες αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις, με το «τριφύλλι» πάντως να είναι αισιόδοξο για την ολοκλήρωση της απόκτησής του, με τις μηνιαίες απολαβές του παίκτη να φτάνουν τις 150 χιλιάδες δολάρια.

Όσον αφορά την καριέρα του έχει περάσει από Τίμπεργουλβς, Νάγκετς, Νετς,  Μπακς, Κλίπερς και  Μπουλς, ενώ στο NBA μετρά 157 παιχνίδια με μέσο όρο 10,3 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ. Επιπρόσθετα, την περασμένη σεζόν ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός με τους Σικάγο Μπουλς, καθώς είχε μέσο όρο 15,4 πόντων.

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Αντετοκούνμπο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» ο Κιλπάτρικ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.