ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Πασκουάλ: «Έχουμε την εμπειρία του τι συνέβη με τη Ρεάλ»

Ικανοποιημένος από τους παίκτες του ο Ισπανός τεχνικός
Πασκουάλ: «Έχουμε την εμπειρία του τι συνέβη με τη Ρεάλ»

Ο Παναθηναϊκός έκανε με ευκολία το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζεται για να βρεθεί στους τελικούς της Basket League. Οι «πράσινοι» είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το πάνω χέρι απέναντι στον ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας το 1-0. Στη συνέντευξη Τύπου ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στα μαθήματα που πήραν οι παίκτες του από τον αποκλεισμό στην Ευρωλίγκα αλλά και στο αήττητο που δίνει κίνητρο στους παίκτες του.

Εύκολα το 1-0 ο Παναθηναϊκός

Αρχικά ο Ισπανός κόουτς ανέφερε αναλύοντας το ματς: «Πιστεύω ότι αρχίσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι. Βρήκαμε ευστοχία και πήραμε μία διαφορά. Στο δεύτερο μέρος κρατήσαμε τον ρυθμό επιθετικά, αλλά αμυντικά ήμασταν χειρότεροι ίσως επειδή είχαμε αποκτήσει μία διαφορά και ίσως γιατί σκεφτόμασταν το δεύτερο παιχνίδι πριν την ώρα του. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά κάναμε καλά τη δουλειά μας και γι’ αυτό νικήσαμε».

Αναφερόμενος στο τελευταίο δεκάλεπτο εξήγησε πως «ο ΠΑΟΚ έδειξε το χαρακτήρα του. Μία ομάδα που αγωνίζεται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μπορεί να αποτελέσει ένα παράδειγμα για εμάς για να καταλάβουμε απέναντι σε ποιον αντίπαλο παίζουμε».

Ερωτώμενος για το κίνητρο που μπορεί να νιώθει αυτός κι οι παίκτες του για το αήττητο απάντησε ότι «το κίνητρο είναι εύκολο να το βρουν. Ξέρουμε σε ποια διοργάνωση βρισκόμαστε και αν θέλουμε να παίξουμε στους τελικούς, ξέρουν και πρέπει να βρουν το κίνητρο. Αν δεν είμαστε ικανοί θα έχουμε προβλήματα ανά πάσα στιγμή. Έχουμε την εμπειρία του τι συνέβη με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να είναι δίδαγμα για να ξέρουμε πόσο καθοριστική θα είναι μία ήττα στο δεύτερο παιχνίδι».

Καταλήγοντας ο Πασκουάλ αναφέρθηκε στην άμυνα που έπαιξε η ομάδα του στη δεύτερη περίοδο λέγοντας: «Πιστεύω ότι και στα δύο πρώτα δεκάλεπτα παίξαμε καλή άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κλέψαμε κάποιες μπάλες και σκοράραμε εύκολα και γι’ αυτό ήταν τέτοια η εικόνα. Δεν μπορείς πάντα να βρίσκεις ενέργεια, θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να τα καταφέρεις».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πασκουάλ: «Έχουμε την εμπειρία του τι συνέβη με τη Ρεάλ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.