ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: «Το χειρότερο 30λεπτο της χρονιάς»

H συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του Παναθηναϊκού μετά το ματς με τον ΟΦΗ
Δώνης: «Το χειρότερο 30λεπτο της χρονιάς»

Πλήρως απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας του μετά το 3-1 του ΟΦΗ ήταν ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος στάθηκε στην έλλειψη συνοχής και σταθερότητας.

«Περιμένω όλα τα παιχνίδια πολύ δύσκολα και περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς και θα έμπαινε για μια μάχη και να πάρει αποτέλεσμα. Περιμέναμε το παιχνίδι πολύ δυνατό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο από το δεύτερο. Βγάλαμε συνεργασίες και φάσεις, αλλά σε λεπτομέρειες δεχθήκαμε δύο τέρματα που δεν είχαμε συνοχή και σταθερότητα. Και αυτός ήταν ο λόγος που χάναμε με 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό, δεν είχαμε ηρεμία να λειτουργήσουμε την μπάλα. Μετά το 3-1 ήταν το χειρότερο σημείο μας σε όλο το πρωτάθλημα.

Επί 30 λεπτά δεν είχαμε συνοχή, χάναμε την μπάλα εύκολα και περιμέναμε να τελειώσει το παιχνίδι. Το χειρότερο 30λεπτο της χρονιάς», ήταν τα λόγια του για το ματς.

Αναφερόμενος στο πρέσινγκ του ΟΦΗ, σχολίασε: «Ο ΟΦΗ προσπάθησε, αλλά εμείς στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε συνεργασίες. Αν δούμε τα γκολ ήταν και τα δύο από λάθη μας. Περιμέναμε αυτό το κομμάτι».

Ερωτηθείς αν επηρεάσει την ομάδα αυτή η ήττα, ο Δώνης απάντησε: «Εγώ δεν φοβάμαι, ούτε η ομάδα γιατί σε μια ολόκληρη σεζόν θα υπάρχουν παιχνίδια καλά, μέτρια και άσχημα.

Κάθε ματς σου δίνει συμπεράσματα και για εμάς ακόμα και όταν μας συμβαίνουν άσχημα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με πειθαρχία στο πλάνο μας κάτι που δεν κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τέλος της σεζόν θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε.

Τέλος, όσον αφορά στα διοικητικά της ομάδας του, ο Δώνης τόνισε: Το σημαντικό για εμάς είναι η εξέλιξη της ομάδας. Θα συνεχίσουμε πιστά σε αυτό το πλάνο».

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 3-1: Φονέας των γιγάντων!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δώνης: «Το χειρότερο 30λεπτο της χρονιάς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.