Αναβάλλεται το Δ.Σ. της Super League!

Δεν θα γίνει σήμερα η ψηφοφορία για την άρση του υποβιβασμού, παραμένει ορατός ο κίνδυνος της Football League για τον Παναθηναϊκό!
Αναβάλλεται το Δ.Σ. της Super League!

Στον «αέρα» παραμένει ο Παναθηναϊκός, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού δεν θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας, όπως αναμενόταν.

Από το «πράσινο» στρατόπεδο ήλπιζαν ότι το μεσημέρι της Τετάρτης, στα γραφεία της λίγκας, θα ψηφιστεί η άρση της ποινής του υποβιβασμού, για όσες ομάδες δεν αδειοδοτηθούν προσεχώς από την ΕΠΟ. Τελικά, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί σήμερα (11/4), καθώς το Δ.Σ. της Super League οδηγείται σε αναβολή!

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που διαρρέεται, η αναβολή προκλήθηκε τεχνητά, καθώς δεν είχαν βρεθεί οι απαιτούμενες 12 ψήφοι (σ.σ. δηλαδή τα 3/4 των παρόντων σωματείων), προκειμένου να εγκριθεί η αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού, σε περίπτωση μη εξασφάλισης άδειας! Φυσικά, όσο ο κανονισμός δεν αλλάζει κι όσο ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πληρώνει αυτά που απαιτούνται, τότε το μέλλον του Παναθηναϊκού αφήνεται όλο και περισσότερο στο… απόλυτο κενό!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αναβάλλεται το Δ.Σ. της Super League!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.