×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μερική καταβολή της τρέχουσας ΑΜΚ από Αλαφούζο, επικυρώθηκε η Γ.Σ.


Χρήστος Δημόπουλος

Μερική καταβολή της τρέχουσας ΑΜΚ από Αλαφούζο, επικυρώθηκε η Γ.Σ.


Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου το μεσημέρι της Πέμπτης (14/6). Σ’ αυτήν, γνωστοποιήθηκε η σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης για τις 6 Ιουλίου, κύριο θέμα της οποίας θα είναι η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 20.000.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

«To Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που συνεδρίασε σήμερα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου του μεγαλύτερου παράγοντα του Ελληνικού αθλητισμού Επίσης αποφάσισε: Την σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ στις 6 Ιουλίου και ώρα 14.00 με θέματα:

A. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 20.000.000 ευρώ.

Β. Εκλογή νέου Διοικητικού συμβούλιο.

Γ. Έγκριση συμβάσεων.

Επίσης, πιστοποιήθηκε η μερική καταβολή της τρέχουσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου για ποσό 1.858.611 ευρώ, το οποίο καλύφθηκε από τον μέτοχο Ιωάννη Αλαφούζo.

Αντικαταστάθηκε ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη στο Δ.Σ. ο Νίκος Πλυτάς από τον Παναγιώτη Μπόμη, τον οποίο το Δ.Σ. καλωσορίζει στον Παναθηναϊκό Ορίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ στην επικείμενη Γενική συνέλευση της ΕΠΟ».

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras