Παπαδημητρίου: «Να συμβάλω στους στόχους του Πανιωνίου»


Sportime Team

Παπαδημητρίου: «Να συμβάλω στους στόχους του Πανιωνίου»


Ο Γιώργος Παπαδημητρίου ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, για να βοηθήσει τον Πανιώνιο να πετύχει τους στόχους του.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και ετοιμάζεται για τον κρίσιμο αγώνα με τον Κολοσσό.

Αναλυτικά σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ανέφερε: «Πάνω απ’ όλα μ’ ενδιαφέρει να βοηθήσω την ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, να συμπληρώσω ό,τι λείπει από το παιχνίδι και να έχουμε συνολικά μια ωραία χρονιά.

Θέλω να συμβάλω στον στόχο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα και να δώσουμε συνέχεια στην μεγάλη ιστορία αυτής της ομάδας.

Έχω έναν τραυματισμό από την αρχή της φετινής περιόδου, αλλά έχω επανέλθει σταδιακά στις προπονήσεις, με στόχο να είμαι στην διάθεση του προπονητή για τον κρίσιμο αγώνα με τον Κολοσσό.

Διαθέτω το ένστικτο του επιθετικού παίκτη και το δυνατό στοιχείο μου είναι το σουτ και η δημιουργία του παιχνιδιού, αν και εννοείται ό,τι προσπαθώ να ανταποκριθώ σε κάθε εντολή του προπονητή».


Sportime Extras