Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στους πληγέντες της Αττικής. Μετά την μεγάλη βοήθεια που έστειλε σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης η οικογένεια Σαββίδη σύντομα θα προσφέρει και ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όπως είχε ανακοινώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άλλωστε, όλα τα έσοδα του αγώνα με τη Βασιλεία θα δοθούν για τις ανάγκες όσων έχουν πληγεί από τη πυρκαγιά.

Οι εισπράξεις υπολογίζονται πως είναι αρκετά περισσότερα από 300.000 ευρώ ενώ ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου θα προσθέσει σε αυτό το ποσό και επιπλέον χρήματα για να βοηθήσει όσο γίνεται περισσότερο τους άτυχος συνανθρώπους μας!

Στο πλευρό τους και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καθώς ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρας 4 μαζεύει τρόφιμα ενώ ο Σ.Φ ΠΑΟΚ Κορίνθου, δίνει στέγη σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρουν το διαμέρισμα όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος σε όποια οικογένεια το έχει ανάγκη, θέλοντας έτσι να βοηθήσουν και αυτοί με το δικό τους τρόπο. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των “ασπρόμαυρων” οπαδών αναφέρει:  «Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Κορινθίας Διαθέτει σε οποιαδήποτε οικογένεια επλήγη το διαμέρισμα που στεγάζεται. Τηλ. Επικοινωνίας: 6932223181».