ΠΑΡΑFOOTBALL

ΑΕΚ: Κατάρα με το δεξί μπακ – Ούτε ο Μισελέν έπιασε!

Η ΑΕΚ έχει χτυπητές αδυναμίες και μία από αυτές είναι ξεκάθαρα το δεξί μπακ!

ΑΕΚ: Κατάρα με το δεξί μπακ - Ούτε ο Μισελέν έπιασε!
ΑΕΚ: Κατάρα με το δεξί μπακ - Ούτε ο Μισελέν έπιασε!
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ένα από τα μεγάλα θέματα που έχει η ΑΕΚ στο ρόστερ της και την έχουν φέρει μέχρι στιγμής στην τρίτη θέση της Super League 1, είναι η θέση του δεξιού μπακ.

Η «Ένωση» αν και έκανε προσθήκες για να καλύψει θεωρητικά το κενό που είχε δημιουργηθεί, ούτε μία από τις επιλογές της δεν έχει… πιάσει.

Συγκεκριμένα, ως βασικός δεξιός μπακ προοριζόταν ο Κλεμάν Μισελέν, που ωστόσο από τότε που ανέλαβε ο Αργύρης Γιαννίκης, δεν είναι ο untouchable starter. Τουναντίον!

Έχασε τη θέση του και μέχρι και ο Ρότα βγήκε από την ναφθαλίνη για να κάτσει πάγκο, ενώ είδαμε ακόμα και ότι ο Στράτος Σβάρνας προτιμήθηκε σε αυτή τη θέση, αν και δεν είναι η κανονική του.

Αφήστε που όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια» ο κόουτς αξίωσε παίκτη εδώ και τώρα για την εν λόγω θέση και το club «πάγωσε» το request για το επόμενο καλοκαίρι.

Το ζητούμενο είναι όμως πως ο Κλεμάν Μισελέν που μέσα στο 2022 δεν έχει κάνει σεφτέ (και λόγω Covid) κόστισε 8 κατοστάρικα transfer fee και συνάμα έχει συμβόλαιο μεγαλύτερο από τα 3,5 κατοστάρικα του Μιχάλη Μπακάκη.

Κοινώς, η ΑΕΚ πλερώνει πάνω από 1 μύρια μεικτά και ΔΕΝ έχει εν δυνάμει ΒΑΣΙΚΟ δεξιό μπακ. Άραγε, ποιος φταίει;

Exit mobile version