ΑΕΛ: Έρχεται σκούπα πριν την προετοιμασία


Πιο γρήγορα ίσως από κάθε άλλη ομάδα έχει κινηθεί φέτος η ΑΕΛ. Τα κενά στο ρόστερ της έχουν καλυφθεί και σε πρώτη φάση μένει μόνο αυτό του εξτρέμ.

Όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, ο Ντιόγκο Σαλομάο είναι ο βασικός στόχος για τη συγκεκριμένη θέση και εναλλακτική ο Ρικάρντο Βαλέντε. Καμία εκ των δύο περιπτώσεων, πάντως, δεν είναι εύκολη. Και τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ των Θεσσαλών.

Με τον εξτρέμ, πάντως, το ρόστερ κλείνει σε πρώτη φάση. Και αυτό γιατί χρειάζεται και να «ξεφορτώσει». Αυτή τη στιγμή είναι πολλοί οι παίκτες και κάποιοι δεν υπολογίζονται.

Στόχος είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, να έχουν λυθεί αρκετά συμβόλαια. Δεν είναι τόσο εφικτό, βέβαια, αλλά αυτό θα προσπαθήσει να κάνει η ΑΕΛ.

Έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό για τη μαύρη λίστα. Νταβόρ Ταλέσκι, Χριστοφόρ Χούμπτσεφ, Νίκολα Γιακιμόφσκι, Χρήστος Γρομητσάρης και Πέταρ Κούνιτς δεν υπολογίζονται. Κάποιοι περιμένουν να κλείσουν οι εκκρεμότητες προς το πρόσωπό τους για να λύσουν το συμβόλαιό τους, άλλοι να βρουν ομάδα. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις απλές.

Σε αυτούς προσθέστε έναν ακόμη. Ο λόγος για τον Αλεκσάνταρ Γκοΐκοβιτς που περισσεύει από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Αλέξης Μιχαήλ. Ο 30χρονος Σέρβος αγωνίστηκε φέτος σε 18 ματς, αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Το σίγουρο είναι πως η… σκούπα έχει ήδη ξεκινήσει στην ΑΕΛ και οι διοικούντες ευελπιστούν σύντομα να βρεθεί άκρη τουλάχιστον με τους μισούς εκ των προαναφερθέντων.


Sportime Extras