Άφησε φιλικό στη μέση κι έφυγε η Σπάρτη!


Sportime Team

Άφησε φιλικό στη μέση κι έφυγε η Σπάρτη!


Τσάμπα το ταξίδι μέχρι την Κύπρο για τη Σπάρτη, καθώς οι παίκτες της λακωνικής ομάδας αποχώρησαν στο 32ο λεπτό του φιλικού αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς στο «Μακάρειο» Στάδιο της Λευκωσίας κι ενώ η κυπριακή ομάδα νικούσε με 4-0.

Οι λόγοι διακοπής του αγώνα δεν διίστανται. Η Δόξα σε λιτή ανακοίνωσή της, δεν κάνει αναφορά στο γιατί υπήρξε η απροσδόκητη εξέλιξη, σημειώνοντας «ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΔΟΞΑ – ΣΠΑΡΤΗ. Το φιλικό έχει διακοπεί λόγω αποχώρησης της ομάδας της Σπάρτης στο 32’».

Στην αντίπερα όχθη  η Σπάρτη, στη δική της ανακοίνωση, ρίχνει βολές στην κυπριακή ομάδα, για το «σκληρό παιχνίδι» των παικτών της, που δημιούργησε «έντονες αψιμαχίες.

«Διακόπηκε το φιλικό της Σπάρτης με τη Δόξα Κατωτοπιάς μετά από έντονες αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων στο 35’ της αναμέτρησης. Η συμπεριφορά ορισμένων παικτών των γηπεδούχων και τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων ήταν η αιτία για να διακοπεί ο αγώνας, για να μην έχουμε σοβαρές απώλειες» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Σπάρτης.

Πάντως, χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportstonoto.gr, όπου ρίχνει την ευθύνη για την αποχώρηση της Σπάρτης, στους διοικητικούς ηγέτες Νικόλαρο και Βουδούρη.

Συγκεκριμένα, διαβάζουμε: «Το φιλικό της ΑΕΣ στην Κύπρο διακοπή στο 32’, λόγω αποχώρησης της ομάδας της Σπάρτης από το γήπεδο ενημέρωσε η Δόξα Κατωκοπιάς, ενώ οι Λάκωνες έχαναν ήδη με 4-0!!!

Και εντελώς ξαφνικά οι Βουδούρης και Νικόλαρος πήραν την ομάδα τους (θυμίζουμε πως προπονητής δεν υπήρχε, καθώς τον Βαζέχα τον… άφησαν στην Σπάρτη) και προς κατάπληξη όλων και… έφυγαν από το γήπεδο!».


Sportime Extras