ΠΑΡΑFOOTBALL

Απληρωσιά, μουρμούρες και υποσχέσεις

Περίπου τρεις μήνες έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος στον Πανσερραϊκό
Απληρωσιά, μουρμούρες και υποσχέσεις

Μπορεί να βρίσκεται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία και να δίνει μάχη για την παραμονή ο Πανσερραϊκός, όμως, είναι από τις ομάδες της Β’ Εθνικής που πληρώνει στην ώρα της ή -για να είμαστε και πιο σωστοί- πλήρωνε στην ώρα της.

Κάτι φαίνεται πως άλλαξε με το νέο έτος. Όσοι ήταν στις Σέρρες από την αρχή της σεζόν, έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος από τον Δεκέμβριο, ενώ οι -πολλές- χειμερινές μεταγραφές, έχουν μείνει με την προκαταβολή.

Είναι φυσικολογικό όλα αυτά να έχουν προκαλέσει διάφορες μουρμούρες στα αποδυτήρια. Στα αποδυτήρια κάθε ομάδας που δεν πάει καλά υπάρχει γκρίνια, πόσω μάλλον όταν δεν είναι συνεπής και η διοίκηση στις υποχρεώσεις της.

Την Τρίτη (27/3), πάντως, η ενημέρωση προς τους παίκτες ήταν πως την Τετάρτη (28/3) το θέμα θα τακτοποιηθεί και πως απλώς υπήρχε ένα τραπεζικό κώλυμα. Αλήθεια ή ψέματα; Θα φανεί άμεσα…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.