ΠΑΟΚ

Δείτε πως χαρακτήρισε ο Γιώργος Σαββίδης τον Ιβάν… (pic)

Το ιδιαίτερο μήνυμα του υιού Σαββίδη στον πατέρα του. Τα γενέθλια του είχε χθες (Τρίτη 27/03) ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, στον οποίο πολλοί έσπευσαν να του ευχηθούν, ανάμεσα τους η ΠΑΕ, η ΚΑΕ και ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ. Εκτός όμως από την οικογένεια του «δικεφάλου του βορά», ένα ιδιαίτερο μήνυμα έστειλε ο Γιώργος Σαββίδης,...
Δείτε πως χαρακτήρισε ο Γιώργος Σαββίδης τον Ιβάν… (pic)

Το ιδιαίτερο μήνυμα του υιού Σαββίδη στον πατέρα του.

Τα γενέθλια του είχε χθες (Τρίτη 27/03) ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, στον οποίο πολλοί έσπευσαν να του ευχηθούν, ανάμεσα τους η ΠΑΕ, η ΚΑΕ και ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ. Εκτός όμως από την οικογένεια του «δικεφάλου του βορά», ένα ιδιαίτερο μήνυμα έστειλε ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος δεν έχει κρύψει την ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα του.

«Έχω έναν ήρωα, τον αποκαλώ μπαμπά. Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Χρόνια πολλά για μένα, με πολύ αγάπη από σένα», ήταν η λεζάντα του Γιώργου Σαββίδη, που συνόδευε την φωτογραφία με πατέρα και γιο αγκαλιασμένους, στο γήπεδο της Τούμπας.

Δείτε την φωτογραφία:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε πως χαρακτήρισε ο Γιώργος Σαββίδης τον Ιβάν… (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.