ΠΑΡΑFOOTBALL

Από αόρατος γίνεται…«αεριτζής»

Ο παράγοντας-μύθος, έχει αρχίσει να χάνει τον… λογαριασμό στις επαφές του με τις ομάδες
Από αόρατος γίνεται…«αεριτζής»

Τα τελευταία χρόνια στους ποδοσφαιρικούς κύκλους και στους μυημένους του χώρου, το όνομα του έχει γίνει μύθος.

Το παρατσούκλι που μπορεί κάλλιστα να του αποδοθεί, είναι το «αόρατος παράγοντας».Είναι  παντού αλλά και πουθενά. Και αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας του.

Όπως βέβαια και ότι διαβλέποντας τις καταστάσεις, κάνει την στροφή την κατάλληλη στιγμή, ακούγοντας τις συμβουλές του μέντορα του, ο οποίος του δίνει και τις κατάλληλες κατευθύνσεις.

Ο «αόρατος παράγοντας» πάντως το τελευταίο διάστημα, έχει πέσει στην δυσμένεια αρκετών. Θέλοντας να πάρει με το μέρος του όσο το δυνατόν περισσότερες ΠΑΕ τάζει λαγούς με…πετραχήλια.

Από μεταγραφές που θα τις κανονίσει ο ίδιος, μέχρι διευθέτηση ανοικτών οικονομικών θεμάτων και ορισμούς διαιτητών που θα «προσέξουν» την κάθε ομάδα.

Όμως εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται το αντίθετο και το παρατσούκλι αρχίζει να μεταβάλλεται από «αόρατος» σε… «αεριτζής» παράγοντας.

Και αν το συνεχίσει έτσι, είναι σε θέση να του γυρίσει μπούμερανγκ. Δύσκολο για κάποιους αφού δείχνει να «παίζει» χωρίς αντίπαλο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Από αόρατος γίνεται…«αεριτζής»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.