ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή και αναμονή

Τη Δευτέρα (26/3) επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού και η ομάδα περιμένει πότε θα επαναρχίσει το Πρωτάθλημα.
Επιστροφή και αναμονή

Τη δυνατότητα για «ανάσες» είχαν οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού για τρία «γεμάτα» 24ώρα, αλλά το απόγευμα της Δευτέρας (26/3) επιστρέφουν στη δουλειά και το αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Οι περισσότεροι «ερυθρόλευκοι» άδραξαν το ρεπό τους, κάνοντας μικρές εξορμήσεις στην Ευρώπη και την Ελλάδα, αλλά σιγά-σιγά παίρνουν το δρόμο της επιστροφής προς τη βάση τους προκειμένου να είναι συνεπείς στο ραντεβού με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πλέον, η ομάδα περιμένει τις εξελίξεις σχετικά με την επανέναρξη της Super League και ο Όσκαρ Γκαρθία θα προετοιμάσει την ομάδα με το σκεπτικό ότι θα δώσει αγώνα για το Πρωτάθλημα, την προσεχή εβδομάδα. Βέβαια, πρέπει να διαπιστωθεί και από ποια αγωνιστική θα αρχίσει ξανά το Πρωτάθλημα, οπότε η εβδομάδα που έρχεται, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιστροφή και αναμονή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.