ΠΑΡΑFOOTBALL

Εθνική Ελλάδας: Ποιον θα κάνει αρχηγό ο Πογέτ; Μπακασέτας, Μάνταλος ή Τσιμίκας;

Ο Γκουστάβο Πογέτ εκτός από το αγωνιστικό status καλείται να βρει και τον captain στην Εθνική Ελλάδας.

Εθνική Ελλάδας: Ποιον θα κάνει αρχηγό ο Πογέτ; Μπακασέτας, Μάνταλος ή Τσιμίκας;
Εθνική Ελλάδας: Ποιον θα κάνει αρχηγό ο Πογέτ; Μπακασέτας, Μάνταλος ή Τσιμίκας;
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μία και σήμερα! Προκειμένου η Εθνική Ελλάδα να συναντηθεί ενόψει των φιλικών με τις Ρουμανία, Μαυροβούνιο που θα δούμε την εκκίνηση της επόμενη εποχής.

Φυσικά αυτή θα είναι και η πρώτη γνωριμία των παικτών με τον Γκουστάβο Πογέτ, αν και πρακτικά η πλειονότητα των παικτών έχει αντιληφθεί την αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο.

Έχει φροντίσει να γίνει πράξη ο ίδιος ο 54χρονος προπονητής. Δεν είναι τυχαίο πως εδώ και ένα μήνα έχει επιδοθεί σε ουκ ολίγα τηλεφωνήματα, μηνύματα, follow ups σε πάνω από 30 παίκτες, «φωτογραφίζοντας» το καστ των υποψηφίων που ΄χει στο μυαλό του.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ένα από τα θέματα που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης και ανάμεσα στους διεθνείς δεν είναι μόνο οι κλήσεις όσο και τα πρόσωπα που θα χρίσει ο Πογέτ ως leaders της επόμενης μέρας.

Μέχρι πρότινος, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ είχε δώσει τα κλειδιά στα αποδυτήρια στον Τάσο Μπακασέτα. Τον παίκτη που υπό τις οδηγίες του μετέτρεψε σε real captain της Εθνικής τόσο στο γήπεδο (20 ματς, 5 γκολ/5 ασίστ), όσο και στην καθημερινότητα στο ξενοδοχείο.

Πλέον, νέος κόουτς, νέα (ενδεχομένως) ήθη και έθιμα! Παρασκηνιακά γράφτηκε πως ο Πέτρος Μάνταλος καλύπτει σε μεγάλο βαθμό το profile που ΄χει στο μυαλό του ο Γκουστάβο Πογέτ!

Δεν αντιλέγουμε, αλλά να προσθέσουμε πως στα αποδυτήρια πέραν των προαναφερθέντων υπάρχει ΚΑΙ ένα Τσιμίκας με το status της Liverpool και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που ΄ναι από τους πρεσβύτερους στην Εθνική και αρχηγός στον Ολυμπιακό.

Οπότε… Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί με ακρίβεια αν ο Πογέτ θα επιλέξει αυτοβούλως τους αρχηγούς της επόμενης μέρας ή θα ρίξει το μπαλάκι στους παίκτες μέσω ψηφοφορίας.

Exit mobile version