Εθνική Νέων: Η ομάδα… φύλλο και φτερό!


Sportime Team

Εθνική Νέων: Η ομάδα… φύλλο και φτερό!


Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην ποδοσφαιρική ζωή των ποδοσφαιριστών στην Εθνική νέων χάθηκε, με τον αποκλεισμό από το Euro 2019.

Και ήταν μεγάλη η ευκαιρία, από τη στιγμή μάλιστα που είχαν κερδίσει τη διοργανώτρια του Elite Round, Αγγλία. Πόσο μάλλον από την στιγμή που στο φινάλε ακόμη και με ισοπαλία οι παίκτες της Εθνικής, σφράγιζαν την παρουσία τους στις «8» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τον επόμενο Ιούνιο στην Αρμενία!

Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν… Το αύριο ανήκει στο μέλλον και ολάκερη αυτή η φουρνιά αποτελεί «επένδυση» για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάμε να κάνουμε ταμείο…

Εν αρχή, μανατζερικά. Τερματοφύλακες. Νικοπολίδης (σ.σ.: ανήκει στον μπαμπά, Αντώνη), Μανδάς (Κουτσολιάκος).

Άμυνα. Λύρατζης (Τζήκας μέσω της Base Soccer).

Τα τρία μας στόπερ: Διαμαντής (Τουντούρης), Αντζουλάς (Λιβαθηνός-Αποστόλου υπό τη σκέπη του Ραμαντάνι), Μιχαηλίδης (τύποις –και χωρίς υπογραφή- Κουτσολιάκος). Τσαούσης (Αποστολόπουλος), Λιάβας (free agent).

Στον άξονα: Τσιγγάρας (δεν έχει επίσημα εκπρόσωπο), Μπότος (θεωρητικά έχει τον θείο του), Μελιόπουλος (Καρύδας, μάνατζερ του Λουτσέσκου), Εμμανουηλίδης (Γαλαριώτης), Σέχου (Αποστολόπουλος), Γκαργκαλατζίδης (Τζήκας).

Αναφέρουμε τα παιδιά που «σήκωσαν» το βάρος του τουρνουά την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα έμειναν για διαφορετικούς λόγους τα δύο 9άρια μας: Ιωαννίδης (Τζόρτζεβιτς), Βοΐλης (Τουντούρης).

Αυτά είναι τα παιδιά που έχουν (ή δεν έχουν) εκπροσώπους. Στα ποδοσφαιρικά τώρα…

Κάποιοι έκαναν περισσότερο «κλικ» στα μάτια του κόσμου και των… ξένων μάνατζερ.

Το δίδυμο των στόπερ του ΠΑΟΚ, Διαμαντής και Μιχαηλίδης είχε σουξέ στα μπλοκάκια. Ως θέση, ποδοσφαιρική αντίληψη, δυναμισμό στις προσωπικές μονομαχίες. Ο Μπότος «έκλεψε» καρδιές διότι είναι ένας σύγχρονος ταχυδυναμικός, εν δυνάμει box to box και τέλος ο Εμμανουηλίδης που μπορεί να πέτυχε ένα γκολ, αλλά η ταχύτητά του και το εκτόπισμα του, ήταν βασικά για να κερδίσει θαυμαστές και αυτός.


Sportime Extras